Sådan kører C-program i Visual Studio

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-12-16

C programmeringssprog er et af de mest magtfulde computing sprog på grund af sin fleksibilitet i syntaks og portabilitet . C har moderne applikationer inden for mikro-datalogi og matematik. Kører et simpelt C -program med Microsoft ' s Visual Studios er en væsentlig færdighed for enhver professionel computer programmør . I et par enkle trin , du vil have magt C , og være i stand til at bygge , kompilere , linke og køre din helt egen C -program

Du skal bruge: .
Microsoft Visual Studios


1 .
Open Visual Studios , i startbilledet gå til " Filer " > " Ny " > " Projekt ". I projektet vinduet sørg for at vælge dit projekt som en Win32 Console Application . Titel dit projekt , og vælg en destination til at gemme det i.
2
Vent programvinduet at dukke op . når det sker vælger at projektet skal en konsol applikation. Vælg " tomt projekt " og sørge for at fravælge " pre-kompileret header . " En præ -kompilerede header er ikke egnet til et C- program .
3 .
Find projektet vinduet på venstre side af skærmen . Højreklik på kildefilerne mappe og gå " Tilføj " > "New Item ". Navngiv din fil og husk at ændre filtypenavnet " . cpp "til " . c " , som " . cpp " er for C + + -programmer .
4 .
Skriv eller kopiere dine test -program til hovedvinduet i Visual Studios . Hvis du ikke ved hvordan man programmerer i C allerede et eksempel på en anstændig testprogram er som følger :

# include //adgangsveje printf ()-funktionen
# include //har adgang til getch ( ) funtion

void main ( )

{
printf ( "Hello World \ nTryk på en tast for at afslutte \ n " ) ;
getch ();//venter på nøglen fra bruger og derefter afslutter programmet
} //slut vigtigste
5 .
Find det grønne " Play " knappen i din Visual Studios værktøjskasse , skal du trykke på den og dit program vil automatisk link , kompilere og køre . Når programmet har kørt gennem alle sine kommandoer , vil det forlade på egen hånd.

gode råd og advarsler


 • en Win32 Console er også kendt som en Dos Box .
 • Sidehoved eller " . h " filer er ikke nødvendige for denne tutorial .
 • Hvis du er i skole eller universitet du måske være i stand til at få en gratis kopi af Microsoft 's Visual Studios fra Microsofts Dreamspark hjemmeside , som anført nedenfor i afsnittet Ressourcer .


 • Previous:sharepoint udvikler uddannelse Next:hvordan man åbner en postsættet   

  Kommentarer

  Code:
  change