Visual Studio 2005 Express for begyndere

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-12-21

Visual Studio 2005 Express er Microsofts gratis version af sin Visual Studio. Net programmering pakker . Visual Studio tilbyder et integreret design miljø ( IDE ) , hvor flere sprog kan bruges med fælles, genanvendelige objekter . De sprog, der er indbygget i Express version er Visual Basic , Visual C + + og Visual C # . Denne gratis programmering pakke giver programmører for at blive bekendt med IDE før du opgraderer til nyere versioner

Gratis men Kraftfuld

I 2005 Express version indeholder skrabet IDEs for de tilgængelige sprog ( f. eks Visual Basic ) , men en stor del af funktionerne er stadig medtaget. Selvom denne version er gratis , er det dog en stærk pakke stand til at skabe komplekse applikationer . Selv om nogle brugere bliver nødt til at opgradere til Standard eller Pro version , Express version evner er mere end nok for mange programmører .

Grafisk Intensiv , Event-Driven Programmering

Som med andre versioner af Visual Studio , Express version giver en høj grafisk eller visuelle , udvikling miljø, hvor en brugergrænseflade kan hurtigt konstrueret med ringe eller ingen kode . Forskellige objekter kan trækkes og slippes på skemaet vinduer ved hjælp af musen , før nogen kode er skrevet . Udviklingsmiljøet bruger også event-driven programmering hvor kode eksekveres baseret på begivenheden udløser såsom at trykke på en knap , i modsætning til udførelse kode i en føljeton måde .

Effektiv, men med begrænsninger

Visual Studio 2005 Express er helt sikkert stærk, men som krydres programmører fortsætte med at bruge det , de endelig kan behov for at opgradere til de betalte versioner-Standard og Pro versioner-på grund af de iboende begrænsninger i Express version . Nogle eksempler på disse begrænsninger omfatter softwareudrulning værktøj, der giver meget begrænsede muligheder for tilpasning i at skabe eksekverbare filer . Brugen af SQL Server Express Edition er en anden begrænsning , som kan overvindes ved at opgradere til Pro-versionen .


Previous:Visual Studio 2005 Professional vs standard Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change