assembler programmeringsværktøjer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-12-02

Mange værktøjer til rådighed til at hjælpe programmører med den komplekse opgave med at skrive forsamling kode . Disse værktøjer giver en værdifuld hjælp med opgaver , herunder redigering , kompilering og fejlsøgning . Assembler programmering værktøjer er tilgængelige som gratis software -pakker under GNU licensaftalen og som kommercielle software til rådighed for køb .

GNU Compiler Collection

GNU Compiler Collection , eller GCC , er en samling af gratis assembler compilere oprindeligt designet til GNU operativsystemet. Dette værktøj gør det muligt for programmører at oversætte assembler til instruktioner for bestemte dele af edb- hardware. GCC indeholder frontends og programmering biblioteker til en bred vifte af programmeringssprog , herunder C + + , Fortran , Java og Ada . Disse funktioner oversætter kode skrevet i de understøttede programmeringssprog til assembler .

Lejligheder Assembler

Det flade assembler er en samling Oversætteren designet til at arbejde med 32- bit og 64- bit processorer . Denne assembler yder støtte til samling kode skrevet til både AMD og Intel brand processorer . Flat Assembler er tilgængelig i pakninger , der arbejder med Windows , DOS , Linux og Unix . Flat Assembler indeholder et programmeringssprog bibliotek for kode skrevet i programmeringssproget C.

Netwide Assembler

Også kendt som NASM , den Netwide Assembler er en samling værktøj designet til brug sammen med x86 og x64 -processorer . Dette assembler hævder en række funktioner , herunder udvidet understøttelse for at oprette makroer og en forenklet programmering syntaks . NASM understøtter flere typer af objekt filer, der bruges i forbindelse med Linux-eller Windows-baserede operativsystemer .

SPOT

The Simple Performance optimeringsværktøj indeholder detaljerede resultater kontrol af ansøgninger . SPOT har en forenklet grænseflade , der giver programmører til at teste programmer hurtigt . Brug af denne software , kan programmører indsamle de oplysninger, de behøver for at identificere områder for forbedringer i løbet af softwareudvikling. SPOT er fastsat af Sun Microsystems som en del af Sun Studio compilere og værktøjer pakke .


Previous:regnestok beregning Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change