historien om computer programmører

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-12-09

. Ifølge den teknologi og programmering ressource LingoWorkshop , programmering af computere dateres tilbage til det 19. århundrede , med de første forsøg på en programmerbar computer lavet af engelske opfinder Charles Babbage

Første Programmør

LingoWorkshop forklarer det første forsøg på at skabe en programmerbar sprog for en computer blev skabt af Lady Ada Lovelace for Charles Babbage 's 1835 Analytisk Machine , som aldrig blev fuldført . Lovelace afsluttet notater om programmering den analytiske Machine til at komponere musik og spille skak .

Udvikling

Verdens første programmerbare computer blev skabt af Konrad Zuse i Tyskland under Anden Verdenskrig . I 1944 forskere ved Harvard og IBM skabte en programmerbar computer , som Kaptajn Grace Murray Hooper hjalp program . Hooper blev senere vigtigt i udviklingen af det første edb-sprog , COBOL skabt til at være uafhængig af enhver fabrikant .

Typer

Den Scriptol hjemmeside forklarer en række edb- programmer er blevet udviklet og anvendt af programmører , herunder de første videnskabelige program FORTRAN , der blev udviklet i 1954 . I 2010 internet-baseret computer programmører bruger en række sprog , inklusive Java ( kaffe ) , C + + og . NET sprog .


Previous:hvordan man spiller en wav i vb Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change