hvad gør folk bruger Visual Basic for ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-12-03

Visual Basic er en tredje generation programmeringssprog , som gennem de sidste 20 år har været brugt til at oprette de fleste af virksomhedernes ejede Windows-programmer. På grund af sin brugervenlighed , selv begynder udviklere kan bruge denne software til at lave alle Windows -platformen ansøgning og selv simple videospilprogrammer

Historie

Microsoft introducerede Visual Basic 1. 0 til verden den 20. maj 1991, efter en stigende popularitet GUIs eller grafiske brugergrænseflader . Denne nye sprog blev udviklet ved at kombinere Ruby GUI til 1980'erne sproget QuickBASIC .

Succes med slutningen af 90'erne

bevæget sig væk fra behovet for at huske enorme subrutine biblioteker , Visual Basic forenklede Windows Application Programming ved at reducere mængden af kode , der skal skrives . Udnytte trække og slippe på en visuel grænseflade , udvikleren er i stand til at tilføje kontrol med et klik på en mus .

Konkurrence

Med udgivelsen af lignende sprog , såsom C , C + + og Java , brug af den nyeste versioner af Visual Basic 6 og Visual Basic . net, er ved at glide . Evans Data rapporter om, at brugen blandt nordamerikanske udviklere var nede 35 procent .


Previous:c memory leak værktøjer Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change