hvordan man bruger billedet styring ved hjælp af Visual Basic 6,0

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-12-31

Den PictureBox kontrol i Visual Basic bruges til visning af en bred vifte af billedformater . Visual Basic leverer to lignende kontrol, PictureBox og billedet , med PictureBox er de mere fleksible af de to . Det afslører egenskaber og funktioner ikke understøttes af Image kontrol, men denne fleksibilitet kommer på en pris . PictureBox kontrol er mindre ressourceeffektiv , og billedet kontrol er at foretrække, hvis de avancerede funktioner ikke er forpligtet
1 . .
Vælg PictureBox kontrol fra værktøjskassen . Det findes i den fælles Controls sektion . Hvis værktøjskassen ikke er synlig , skal du klikke " Vis " > "værktøjskasse" eller tryk "Ctrl-Alt-X "for at vise det .
2 .
Klik på den formular, du ønsker at tilføje PictureBox . Den kontrol er draget i sin standard højde og bredde . Hvis du ved hvad størrelse du ønsker at den endelige kontrol , der skal trække ud af målet form, når du placerer kontrollen . Disse dimensioner er fastsat i kontrolelementets egenskaber .
3 .
Angiv egenskaber for kontrolelementet i panelet Egenskaber . Hvis dette ikke er synlig , skal du trykke " Alt-Enter " eller klik på " Vis " > " Egenskaber ". Indstil position og dimension egenskaber til at rumme det eller de billeder , du vil have vist i kontrollen . Hvis du vil have billedet til at fylde vinduet , indstille " Dock " ejendom til " Full ". Dette gør det muligt for kontrol til at udvide og kontrakt med vinduet . "Image " ejendom bestemmer, hvad billedet vises i kontrolelementet. Den PictureBox støtter . gif , . bmp , . DIB , ico , . cur . wmf , . emf , . RLE og . jpg billedformater . Indstil " SizeMode " ejendom for at tillade , at billedet skal skaleres til at overholde de kontrol .
4 .
Oversæt dit program for at sikre , at kontrollen adfærd er som forventet .


Previous:Hvilken slags computer -program er python 2.2.1 ? Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change