hvordan man kan kode i Microsoft Visual Basic 6

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-12-19

Selv om der er en indlæringskurve , er Visual Basic 6 ( VB6 ) en af de nemmeste programmerings sprog at lære, fordi den er baseret på BASIC sprog . Mens VB6 er har længe været afløst af Microsofts Visual Basic. Net-serie af programmering pakker , VB6 stadig har et bredt følger med mange programmører fortsætter med at bruge det , selv for kommercielle formål . VB6 bruger en højt grafisk ( deraf udtrykket " visuelle " ) udviklingsmiljø for nemt og hurtigt prototype ny software . Fordi VB6 er en event- drevet sprog , er koden som regel forbundet med nogle udløsende begivenhed . Dette begreb skal forstås i at kunne programmere i VB6

Du skal bruge: .
Windows-operativsystemet
. Visual Basic 6 .
0 software .


1 .
Start VB6 udvikling interface og gemme dit studie til et passende bibliotek . En VB6 undersøgelse bibliotek omfatter et hovedprojekt fil og alle de tilknyttede supplerende filer herunder for formularer og klasser .
2 .
Rediger pre- skabt Form ( bruger vindue ) til din smag . Brug musen til at forstørre eller reducere størrelsen af din formular , som fortrinsvis vil repræsentere Graphical User Interface ( GUI ) til dit program . Inden for de ejendomme vinduet i nederste højre side , vil du være i stand til at ændre mange egenskaber i form, herunder farver , titler og stilling på skærmen .
3 .
i formularen , skabe ( tegne ) en Knap og en TextBox kontrol ved at vælge disse elementer ét ad gangen fra værktøjskassen vindue på venstre side . Når du har oprettet denne kontrol , give hver en praktisk navn som " MyButton "og " MyTextBox " i properties vinduet på den nederste højre side .
4 .
Dobbeltklik på knappen kontrol , og du vil blive overført til en kode side, der viser en skitse ( begyndelsen og slutningen ) af et underprogram til formål at reagere på tryk på knappen . Markøren burde allerede være placeret inden for underprogram på det sted , hvor koden skal skrives
5
Skriv følgende kode i subrutinen : . MyTextBox. txt=" Hello World " . Det betyder, at når der trykkes på knappen ( hændelsen) , vil det medføre, at TextBox ( kaldet " MyTextBox " ) for at vise " Hello World " hilsen .
6 .
Test programmet ved at trykke på " Run " ( play ) på den øverste vandrette værktøjslinje . Dette bør få den formular, du har designet med knappen , og TextBox på det . Hvis du trykker på knappen skal vise " Hello World " hilsen i tekstfeltet .


Previous:hvordan man kan skjule et billede sted indehaver Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change