hvordan man kan specificere kodning for xml

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-12-21

Udviklere , der skaber programmer til at læse og behandle XML- filer står over for en mærkelig paradoks , når det gælder om at fastslå hver fil 's tegnsæt i henhold til W3C anbefaling til XML . Vanskeligheden opstår, fordi kodningen erklæringen er en del af XML -fil interne information , men programmet behandling af sagen skal kende det korrekte tegnsæt , før det kan læse , at interne erklæring . For at aktivere glat , fejlfri behandling af en XML- fil , skal filen faktiske kodning struktur enig med interne kodning erklæring . Dette er let at udføre ved hjælp af en teksteditor som Windows Notepad
1 .
Klik på "Start ", " Alle programmer ", " Accessories ", " Notesblok " til at starte Windows Notesblok .
2 .
Klik på " File ", " Åben " fra Notesblok menu bjælke for at se på "Åbn" dialogen . Naviger til den ønskede XML- fil . Klik på "Åbn " knappen for at se filen i Notesblok .
3 .
Find den første linje i filen , som er den XML erklæring begynder med "
4 .
Klik på " File ", " Gem som " fra Notesblok 's menulinje for at åbne "Gem som " dialog . Find " Encoding " drop-down listen nederst i dialogboksen vinduet . Vælg " ANSI "eller " UTF -8 " , hvis XML filens kodning er en enkelt-byte tegnsæt , såsom ISO -8859-1 eller Windows -1252 . Vælg " Unicode ", hvis XML- filens kodning er en dobbelt-byte tegnsæt som UTF -16 . Klik på " Gem " knappen for at gemme den indkodede XML -fil .

gode råd og advarsler


  • Hvis XML kodning erklæring optaget i trin 3 ikke svarer til det faktiske kodning af filen angivet i trin 4 , vil de fleste XML -parsere ikke være i stand til at behandle sagen korrekt .


  • Previous:hvordan du opgraderer Visual Studio Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change