hvordan man skriver open source -projekter

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-12-12

Du opretter open source software projekter ved hjælp af forskellige edb programmeringssprog som Java , Python , Visual Basic , C # og meget mere , med den udtrykkelige hensigt på at slippe projektet til offentlig brug gratis . Open source software projekter tillade nogen at hente , bruge , oprette og ændre anvendelsen , der passer til hans eller hendes egne personlige behov , uden at nogen licenskrav . Specifikke virtuelle fællesskaber og websteder findes på internettet, hvor edb-programmører " mødes "og arbejde sammen om open source -projekter .

Du skal bruge:
internetadgang
. Softwareudvikler miljø .

Opret fra Scratch


1 .
Vælg den computer programmerings sprog, du vil skrive open source i. projekt Hvis du er ikke bekendt med de forskellige typer af sprog til rådighed , og hvilke typer af programmer, de er bedst egnet til , kan du se på linket til programmeringssproget sammenligning diagram i Ressourcer.
2 .
Installer passende udviklermiljøet på din computer , der arbejder med programmering sprog , du valgte . Log på internettet og downloade udvikleren miljøet , hvis det er nødvendigt. Nogle udvikler miljøer er gratis, mens andre vil have en pris , der varierer afhængigt af producenten .
3 .
Åbn udvikleren miljøet og vælge den type program , du ønsker at starte . I de fleste tilfælde vil du vælge mellem at starte en ny ansøgning eller en ny webside . Klik på linket til " ny ansøgning. " Ordlyden af dette varierer mellem udvikler miljøer .
4 .
Oprette hver nødvendige form , som vil være til stede i dit projekt , og omfatter populære knapper såsom "Home " og " End " eller " Annuller " på hver formular efter behov .
5 .
Link nogen datakilder til din ansøgning ved hjælp af symboler langs toppen af skærmen eller via udvikleren miljøet menuvalg .
6 .

Gem dit program ved hjælp af " File " og derefter " Gem som " muligheder øverst på skærmen . Skriv et navn til dit projekt i " Name " feltet og klik på knappen "Gem" .
7 .
Kør dit program , debug den og kompilere at bruge ikonerne øverst række Deres projekt inden udvikleren miljøet .
8 .
Log på Internettet og gennemgå websteder, der findes med henblik på at dele open source -projekter som web Kit , Sourceforge og kode Project . Registrer din gratis konto .
9 .
Upload dit open source -projekt til webstedet , så andre kan bruge . Følg alle andre retninger hjemmesiden kan give dig vedrørende uploade , udstationering og meget mere.

Teamwork


en .
Log på til internettet og registrere en gratis konto på hjemmesider , der deler open source -projekter som web Kit , Sourceforge eller Code Project .
2 .
Gennemse de nuværende open source software projekter på stedet af programmerings sprog, du er interesseret i .
3 .
Gennemgå projekter i den slags listen og vælge en , der interesserer dig mest. Læs lederens notater om aktuelle bugs , status og oplysninger om hvordan man kommer på projektet .
4 .
Kontakt holdlederen til at anmode om at blive sat på projektet til at hjælpe med programmering . Projektlederen vil lade dig vide, hvis du bliver godkendt , og hvilken del af open source- projekt , du arbejder med.
5 .
Hent og installer bygherren miljø, som er nødvendig for at arbejde på projektet . Efter godkendelse fra holdlederen , download den foregående dags kildekode fil og begynde dit arbejde .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er nybegynder computer programmør , download en open source- projekt , der forekommer interessant for dig i programmering af computere sprog, du ønsker at lære . Undersøg computerkode og se , hvordan de andre programmører har lagt ud hver sektion og bemærk, hvordan de har kommenteret den kode for at få en fornemmelse for " strukturen " af koden . Tag en del af open source -projekt , og omskrive koden til at ændre en funktion eller fordelen ved anvendelse , køre det på din egen harddisk og se hvordan dine ændringer påvirker resten af ansøgningen . At gentage denne proces for at gevinster "hands-on " programmering færdigheder .
 • Hvis du vælger at udføre frivilligt arbejde i at arbejde på en open source- projekt , der allerede er startet og i gang, ikke bare at foretage ændringer i ansøgningen koden og reupload det uden kendskab eller tilladelse fra holdlederen . Uploade ændringer til et program uden lederens viden kan forstyrre , og hæmmer den generelle retning og udvikling af ansøgningen .


 • Previous:hvordan man åbner VBS filer Next:hvordan man åbner en postsættet   

  Kommentarer

  Code:
  change