klient side scripting vs server side scripting

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-12-10

Scriptsprog tillader computere at generere komplekse svar på meddelelser. Scripts kan behandles på serveren eller klienten sider af netværksforbindelsen , alt efter hvilken giver den bedste ydelse for brugeren

Du skal bruge: .
Notesblok

Client-Side

Scripts , der udfører lokalt i din browser eller styresystem kaldes client-side scripts . De kan downloades som en del af en webside , som giver en forbedret brugeroplevelse . For eksempel kan en klient script udføre beregninger på din maskine i stedet for at sende data til serveren , der skal beregnes og derefter vente på de resultater, der sendes tilbage til visning .

Server-side scripting

Server-side scripts udføre på serveren og sende resultaterne over netværket til klienten. Disse scripts bliver brugt til at få adgang til ressourcer eller processer , der findes på serveren , såsom en database . For eksempel , når du beder en hjemmeside til at søge sin database er din anmodning overføres til en server-side script , som udfører forespørgslen og returnerer kun resultater, til din browser , hvilket reducerer mængden af trafik den skal skabe .

Scripting Sprog

Et eksempel på en klient-side scripting sprog er JavaScript . Du skal have en tolk aktiveret på din maskine for at arbejde med disse scripts . En server-side scripting sprog er PHP , som kræver , at sproget skal installeres og understøttes af serveren hosting af din hjemmeside .


Previous:MS Visual Studio Tools for Office Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change