programmeringsværktøjer til vinduer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-12-20

Microsoft er en af verdens førende inden for software- industrien . Windows operativsystem ( OS ) har fungeret som Microsofts flagskib program og er i vid udstrækning bruges af enkeltpersoner og virksomheder . På grund af Window 's enorme popularitet , gør mange tredjeparts software-virksomheder udvikle værktøjer, der understøtter Windows-baserede programmer . Men en lang række Windows-specifik programmering værktøjer til rådighed til at hjælpe dig med at udvikle Windows -, web- database og telefon applikationer .

Programmering Sprog

Din primære værktøj til programmering arbejde er en edb-sprog . Maskiner kun forstår , hvad der er kendt som " binær kode, " som er en serie af nuller og ettaller . Binære kode er typisk svært for folk at forstå . Dagens programmører bruge mere menneskelig -venlig sprog for at give instruktioner til en computer , som senere oversættes til maskinkode . På grund af Windows ' store brugerbase , understøtter de fleste moderne programmeringssprog det . Nogle velkendte programmeringssprog omfatter Java , C + + , Python , BASIC , Ruby , PHP og SQL . Valg af et programmeringssprog er i høj grad bestemt af , hvilke typer af programmer, du vil oprette ( dvs. web , database , spil) . Men Microsoft har udviklet programmeringsværktøjer til BASIC , C + + , C # , ASP. NET , SQL og Silverlight .

Visual Studio IDE

Som en programmør , vælge en integreret udviklingsmiljø ( IDE ) er en stor beslutning , fordi en IDE er som en speciel , hi-tech værktøjskasse for edb-sprog , du arbejder med . IDEs eliminerer ofte verdslige programmeringsopgaver med store biblioteker af præ-bygget kode , og de fleste kommer med " debuggere " , som hjælper fange problemer i dit program 's kode . Microsoft har en linje af IDEs kaldet Visual Studio , der understøtter BASIC , C sprog og Windows platforme . The Professional og Premium versioner af Visual Studio er rettet mod softwareudviklere arbejder på store projekter , som afspejles i prisen tags . Men , hvis du er en IT- studerende eller computer hobbyist , kan du bruge Visual Studio Express versioner gratis , men de værktøjer er mindre robuste end deres high-end modstykker .

. NET Framework

Microsoft 's . NET framework forsøg på at tage en monolitisk tilgang til applikationsudvikling . Microsoft beskriver . NET framework som en " multi-sprog udviklingsplatform. " Ideen bag . NET Framework er at tilvejebringe de nødvendige værktøjer til at udvikle en Windows ' ansøgning fra start til slut . Bruger. NET kan du udvikle grafik , hjemmesider , medier og server applikationer . Ud over at bygge dit program , NET . også har værktøjer til test , udrulning og forbedre sikkerheden på din software .


Previous:hvordan man får adgang XML-data Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change