sharepoint udvikler uddannelse

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-12-15

SharePoint er en erhvervssamarbejde værktøj produceret af Microsoft . Efterhånden som virksomhederne investerer i softwaren , men også behovet for at uddanne softwareudviklere om hvordan du installerer softwaren til at maksimere deres investeringsafkast

Identifikation

Sharepoint er en populær samarbejde og produktivitet suite af software , som skal tilpasses så det passer til behov i de enkelte selskab . Trænede , kan software udviklere bruge tilpasningsværktøjer indbygget i Sharepoint suite og skræddersyr suite til at opfylde de specifikke behov i virksomhederne.

Funktion

Microsoft giver en uddannelse kit for udviklere . Ifølge Microsoft har dette sæt flere udviklingsværktøjer , herunder kildekode , Visual Studio Tools , workflow , udvikling køreplan værktøjer og instruktør-ledede videoer . Udviklere kan hente den uddannelse kit fra Microsofts websted .

Overvejelser

Sharepoint er en bekostelig produktivitet suite . Så i stedet for at købe og uddannelse udviklere af Sharepoint , bør selskaberne overveje billigere web -baseret samarbejde og produktivitet værktøjer .


Previous:syv vaner effektiv tekstbehandling Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change