Hvilke typer af matematik at gøre computer -programmører bruger ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-01-12

Du skal bruge:
Old kuglepenne ( kuglepen )
. Saks.
Plastic pipetter ( engangs ) .
Blækhus .
Sprit .

Computer programmering berører næsten alle aspekter af vores liv . Software-applikationer til vores computere er almindeligvis opfattes , når computeren programmering er nævnt. Dog kan programmering af indlejrede anordninger findes i biler , mobiltelefoner , videospil , apparater og dørlåse . Edb-applikationer er tilgængelige for undervisning, underholdning og arbejde , der bruger forskellige typer af matematik .

Grundlæggende Programmering Math

Binary matematik er kernen af, hvordan en computer fungerer . Binary bruges til at repræsentere hvert nummer i computeren . Læsning og simple matematiske operationer med binær er afgørende for lav-niveau programmering af hardware . Forstå, hvordan man arbejder med hexadecimale talsystem er nødvendigt for mange programmering funktioner såsom fastsættelse af farven på et objekt . Standard aritmetiske bruges i mange funktioner til programmering . Addition, subtraktion , multiplikation og division bruges i næsten alle skriftlige program . Algebra anvendes til at løse simple problemer, som mange computer -programmører vil støde på.

Advanced Programming Math

Erhvervelse af en computer science grad kræver at udfylde mange matematik klasser . Disse omfatter college algebra , statistik , calculus I og calculus II . Disse klasser er anvendt på to forskellige måder for edb-programmering . Den mest oplagte er at bruge matematik lært at løse komplekse ligninger . Den mindre indlysende er de færdigheder lært at mestre avancerede matematik svarer til de kvalifikationer, der kræves for at opbygge komplekse applikationer . Disse færdigheder omfatter logik og efter kompliceret trin -for- trin -processer .

programspecifikke Math

Den ansøgning til programmet blive skabt vil ofte diktere den specifikke type af matematik krævede teknikker . Lineær algebra er ofte anvendes til omdannelse af matricer . Matrix transformation er fundet i både 2D og 3D-modellering som det ses i computer-aided design og fotoredigering software . Differentialligninger kan findes i software til at simulere trafikken eller sundhedsmæssige forhold. Statistik bruges i mange edb- programmering applikationer , herunder polling , rapporter og kortspil .


Previous:hvordan du installerer skinner på en rubin perle Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change