Visual Basic tutorial på eval metoden

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-01-23

Visual Basic ( VB ) Eval funktion tager en streng af tegn og oversætter dem til konkrete kode . Dette er nyttigt, når programmøren tager en kommando fra en bruger ansøgning og oversætter det til den faktiske kommandoer til at udføre

Betydning

Den Eval funktion tillader programmøren at tage en streng af karakterer og udføre dem, som om de er Visual Basic -kode . Det gavner programmører , som udvikler online eller desktop bruger apps at interface med en ansøgning kommandolinje .

Typer

Den Eval Funktionen kræver strenge eller tal . Udviklere bruger strenge , når du bruger en bogstavelig kommando . Tal bruges til beregninger , som addition , subtraktion , division eller multiplikation

Funktion

Den grundlæggende syntaks for Eval funktion er som følger :Eval ( " tegn " )Erstat " tegn " med kommandoen bruges til at evaluere udtrykket .

Overvejelser

Eval funktioner er også brugt i virus programmer . Brugere kan identificere skadelig kode på deres websteder , når Eval funktioner benyttes i JavaScript -kode.

Størrelse

Eval funktioner anvendes primært til mindre kode udsagn . Long- tegn udsagn bør anvendes som kommandoer i systemet, og tolkes som egentlige kode i stedet for at bruge Eval .


Previous:Basic Stamp programmering projekter Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change