betydningen af edb- programmering

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-01-25

At udvikle et program indebærer en række trin . Programmøren definerer et problem , planlægger en løsning , koder programmet , tester programmet , og endelig dokumenter programmet . Normalt , programmøren definerer , hvad han kender og målsætningen , vælger et program til at bruge , debugs programmet i etaper efter afslutningen for at sikre, at ingen fejl er indført , og derefter dokumenter design , udvikling og afprøvning af programmet . Med de stadigt skiftende ansigt af computerteknologi , er programmering en spændende og altid udfordrende miljø , som kun få programmører nogensinde drømme om at forlade .

Systems Viden

Computer programmører har en fuld forståelse af hvordan og hvorfor af edb -systemer , herunder system begrænsninger , og kan opstille realistiske forventninger og arbejde omkring disse begrænsninger for fuldt ud at maksimere brugen af udstyret og dets tilbehør .

Kreativitet Platform

Programmering er en platform at fremvise kreativitet , især i problemløsning og underholdning . Programmering udvikler nye videospil , grafik og animationer til at fremvise nye forretningsidéer eller at løse et bestemt problem .

interaktiv undervisning

Programmering , især i webudvikling , tillod har nye interaktive web- applikationer , der har adgang til systemets ressourcer og giver den samme grad af kontrol som desktop applikationer . Anvendes på online- learning platforme , har disse applikationer, der må fjernundervisningsprogrammer programmer for at tage ud . Dag , næsten alle de store uddannelsesinstitutioner har en form for online- læring implementering , takket være computer programmering .

Fremtiden

Computer programmering principper gennemføres i dag , vil sandsynligvis påvirke hvor teknologier som stemmegenkendelse , kunstig intelligens og andre avancerede teknologier vil ændre sig i fremtiden , og hvordan de vil blive anvendt til vores dag- til- dag liv . For eksempel er tendens til at automatisere søgninger på internettet og køb til at være mere lokal vedvarende . Mens de hardwareplatforme udviklede vil spille en vigtig rolle , vil computerteknologien sandsynligvis være i centrum for det hele, og programmering af det kommende systemer vil være et vigtigt aspekt .

Machine Sprog

Da computere arbejde med tal , programmering tillader en person til at repræsentere maskine-sprog i menneske- læsbart format . Dette mindsker chancerne for at indføre fejl og spildtid i debugging og korrigere fejl .


Previous:hvordan man kan gøre gel blæk Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change