hvad er ActiveX-software ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-01-21

ActiveX -software er en kombination af teknologier fra Microsoft til formål at muliggøre informationsdeling mellem programmer . ActiveX-objekter automatisk kan downloades og udført af web- browsere , men den eneste browser , der understøtter ActiveX er Microsofts proprietære browser , Internet Explorer . ActiveX -software har sine rødder i to ældre Microsoft -teknologier , OLE og COM

Historie

Den Object Linking and Embedding teknologi . ( OLE ) blev indført af Microsoft i 1991 som et middel til at muliggøre samspil mellem applikationer til at oprette sammensatte dokumenter . I 1993 blev den anden version af OLE -teknologi frigivet , og Component Object Model teknologi ( COM) blev indført . I 1996 omdøbt til Microsoft disse teknologier ActiveX .

funktioner

ActiveX -software gør det muligt for udviklere at bruge flere koder sprog som C , C + + , til Java eller Virtual Basic forbindelse på tværs af forskellige platforme og dele data mellem programmer .

Bruger

Internet Explorer bruger ActiveX-objekter for at få adgang til oplysninger fra andre programmer , og til at vise multimedieindhold , såsom Flash-applikationer eller andre scripts og programmer . Andre browsere , fx Mozilla Firefox , skal du bruge plug-ins eller andre alternativer til ActiveX -software .

Fordele

ActiveX -software har fordelene af at tillade applikationer til at interagere , øge den måde ansøgninger også interagere med brugeren . Da det kan bruge flere programmeringssprog , ActiveX -software er fleksibel og giver programmører flere valg til at kode visse funktioner . Der er også store biblioteker af præ-skrevet koder , der kan bruges til at udføre de mest almindelige operationer .

Forsigtig

ActiveX -software gør ulovlig vis sikkerhed bekymringer . Hvis et program har et sikkerhedsproblem, kan en hacker bruge det i kombination med en ActiveX program til at få adgang til andre programmer installeret på pc'en . Det anbefales at installere en myre-ivirus program og aldrig installere ActiveX -programmer , som du ikke er sikker på , eller din PC kan blive inficeret .


Previous:hvordan man bruger Visual C 6 Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change