hvad er bug tracking software ?

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-01-17

En fejl er en glitch eller andet emne i software . Ny software typisk har en masse fejl i det, og processen med at gøre ny software naturligt indebærer at finde og rette fejl , således at softwaren fungerer korrekt

Du skal bruge: .
Visual Basic 2008 Express eller senere
<. /h4 >

Organisering Bugs

Gode bug-tracking software vil give en person mulighed for at kategorisere deres bug omfattende forud for indgivelsen af fejlen , så den går til de rigtige mennesker til fastgørelse. Større software open source projekter som Mozilla Firefox ( Mozilla anvendelser og opfandt Bugzilla , som er et populært bug-tracking programmet) tendens til at have en masse folk, der arbejder på dem og så korrekt kategorisering af bugs op foran er vigtig.

Patch Attachment

Bug tracking software giver brugerne mulighed for at vedhæfte potentielle patches til fejl , som hver har deres egen hjemmeside i fejlsporingssystemet . På denne måde kan brugerne vedhæfte et plaster og få den behandlet af andre , før det rent faktisk er lagt i softwaren .

Ansvarlighed

Ved at lade kategorisering af bugs , kan visse mennesker gøres ansvarlig for visse typer af fejl , som giver brugerne mulighed for at forudse , hvem de skal tale med , hvis visse fejl ikke bliver fastsat i tide . Du kan også tilpasse hold af mennesker til at stå til regnskab for visse fejl typer .


Previous:om hurtig tid Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change