hvordan du opretter en hjemmeside med rammer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-01-07

En ramme er et rektangulært område i et browservindue, der indeholder en eller flere websider . For eksempel kan billeder bruges til at opdele et browservindue i to sektioner : I første afsnit kan dække 20 % af skærmen og indeholde navnet på din hjemmeside , og den anden sektion kan tage op til 80 % af din skærm og indeholde links , tekst Og grafik . Selvom du har designet hvert afsnit i din tekst editor som en separat side , HTML rammer gør det separate sektioner displayet ved siden af hinanden som en enkelt side . Hvis du bruger dem sparsomt , så kan frames øge både organisationen og æstetiske udseende af din hjemmeside .
1 .
Beslut , om du vil have din frames være anbragt vandret eller lodret .
2 .
Open teksteditoren du bruger til at lave HTML websider . Oprette og gemme en separat HTML- side for hver frame
3
Oprette en frameset dokument ved at skrive følgende tags i din tekst editor .
;4 .
Tilføj en rækker attribut inde i tag til at arrangere dine frames oven på hinanden . Tilføj en cols attribut inde i tag til at arrangere dine frames side om side .
5 .
Angiv størrelsen af de rækker eller kolonner som en procentdel af browservinduet . Særskilt hvert procentpoint af et komma . For eksempel deler browservinduet lodret med det første billede optage 20 % af rummet og det andet billede at optage 80 % af siden .
6 .
Skriv adressen i HTML-dokumentet , du vil vise efter src attribut i hver tag .
7 .

Gem rammesæt dokument med et navn der ender på. html .

gode råd og advarsler


 • Du kan bruge en stjerne i framset tag for at fortælle en browser , som du ønsker en ramme til at udfylde eventuelle tilovers rum . For eksempel , /> ved at skrive
 • overusing rammen funktion kan lave en hjemmeside forvirrende og svært at navigere .


 • Previous:hvordan man kan redigere metadata for et foto Next:hvordan man åbner en postsættet   

  Kommentarer

  Code:
  change