hvordan man kan finde den fulde computernavn hjælp af Visual Basic

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-01-16

Visual Basic er en Microsoft programmeringssprog som tillader dig at oprette interaktive formularer til Windows desktop. Det sprog giver dig mulighed for at kontrollere en brugers desktop , og det giver dig mulighed for at hente computerens navn . Computerens navn bruges til at identificere en maskine på netværket . Det er gavnligt for Windows programmører til at identificere computerens navn , når du opretter netværk programmer, der kører på en Windows klient-maskinen
1
.
Føj interne Windows-funktion til din Visual Basic -kode -fil. Windows-operativsystemet har en intern funktion du føjer til den kode , der giver dig mulighed for at hente computerens navn . Føj følgende kode til begyndelsen af din kode fil :

fastslås Funktion GetComputerName Lib " kernel32 " Alias " GetComputerNameA " ( ByVal lpBuffer As String , nStørrelse As Long ) Som Lang
2 .
Hent computerens navn . Følgende kode opretter en variabel og bruger den ekstra funktion i trin 1 for at få computeren navn :

Dim navn As String
name=GetComputerName ( strBuffer , lngBufSize )
3 .
Vis hentes computerens navn . Dette er nyttigt, når tester program, eller når du ønsker at vise resultatet til brugeren . Føj følgende kode til at vise resultaterne :

MsgBox ( " Computeren navn er : " navn )


Previous:hvordan man laver en exe i Visual Basic Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change