hvordan man kan kontrollere den samlede CPU-tid , der anvendes i UNIX

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-01-04

God computer programmering er effektiv edb-programmering . Barbering den mindste mængde af tid fra flere procedurer kan være afgørende for præcisionen og hastigheden af et professionelt og kommercielt produkt. Selv den bedste planlægning begynder i planlægningsfasen lang tid før selve kodningen starter, kan nøjagtige resultater ikke kan fastslås , før arbejdet på computeren starter . Kontrol af samlede CPU brugt tid med til at polere din kode
1
Type " tid " og . Navnet på programmet efter prompten . Tryk på " Enter " knappen . Dette vil vise den samlede CPU-tid , at et bestemt program har brugt som en streng af produktionen . Tilføj de to første stykker af data , en, der er efterfulgt af et " u " og en , der er efterfulgt af et " s ", sammen . Dette beløb er den samlede CPU-tid der bruges til processen .
2 .
Skriv " ps-u "og dit brugernavn og tryk på " Enter ". Dette vil udskrive en liste over den samlede tid for alle de processer, du kører , med den tid er opført lige til højre for processen navn .
3 .
Type " top " , og tryk på " Enter ". Dette vil udskrive en liste over de brugere på systemet, og den tid, de har arbejdet . Numrene under " Time " header svarer til den samlede CPU-tid for de processer , der er anført under " Command " header i slutningen af dataene .


Previous:hvordan du opretter en Vista Sidebar gadget Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change