hvordan man kan vende tilbage pegepinde fra funktioner

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-01-07

Pegepinde udnyttes i en masse af de populære moderne programmeringssprog såsom C + + og Fortran . En pegepind er en variabel , der indeholder en hukommelse adresse . Typisk denne adresse er placeringen af en variabel , hvor den variable kan være af enhver datatype . Alle variabler i et edb -program indtager en position med en tilhørende adresse i computerens hukommelse , når et program køres .

pegepinde er en mere effektiv måde at få adgang til værdien i besiddelse af den variabel, som det peger på nogle operationer , såsom rækkefølge en liste . . funktioner, der returnerer pegepinde normalt gennemføres på samme måde som funktioner , der returnerer standard typer , såsom tegn eller heltal , med nogle mindre variationer i syntaksen
1 .
Erklær funktionen i programmet . En masse sprog , såsom C + + , kræve , at funktioner er erklæret . Syntaksen vil følge den samme struktur som for standard variabel typer , bortset fra, at ekstra information gives at angive, at en pegepind vil blive returneret . For eksempel C i + + erklære funktion med følgende syntaks : " return_type * FUNCTION_NAME ( argumenter ) " . Afkastet type er den datatype , at de variable peger på , og stjernen foran funktionsnavnet angiver, at det er på vej tilbage en pegepind .

Standard datatyper omfatter float , int , dobbelt og char på dette sprog . Argumenterne er en liste over oplysninger , som den funktion har brug for dig til at levere . For eksempel, hvis funktionen tilføjer to numre så ville du nødt til at levere disse til det .
2 .
Skriv funktionen header . En funktion består af en header og en krop . Header indeholder alle de oplysninger om funktion som tilbagevenden variabel type og hvilke argumenter den vil acceptere . Kroppen indeholder alle funktionerne i funktion og hvor alle operationer udføres . For eksempel har header i C + + samme form som erklæringen .
3 .
Sæt funktionalitet funktion i funktionen kroppen . For eksempel kan du føje to numre , eller sortering en liste .
4 .
Skriv returnere erklæring inden for den funktion kroppen til sidst, efter at alle de funktioner, er blevet indsat . En masse computing sprog har en return-sætning , hvor den variable , der bliver tilbage , er erklæret . Denne erklæring ændrer ikke sin syntaks i en masse sprog , hvis en pointer bliver returneret . For eksempel i C + + syntaksen er " tilbage variable_name " , uanset om variabel er en pegepind eller ej .


Previous:hvordan du opretter en hjemmeside med rammer Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change