hvordan man kommer i gang med Adobe Flex

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-01-12

En softwareudvikler vil ofte bygge en funktionel stykke software , og derefter udlevere dem til en grafisk designer til en visuel overhaling . Tanken om afrunding hjørner , vælger farver og designe knapper kan være skræmmende og utiltalende for nogle mennesker . Adobe Flex fuldender et flertal af disse opgaver ved at give bygherren med pre -made design og tilpasses kontrol indbygget i rammen , udfærdigelse af ansøgninger ser smarte og professionelle , mens der kræver minimal grafisk design arbejde .

Du skal bruge:
Computer med Windows XP eller bedre
. Adobe Flash Player .
Java Virtual Machine .
Flash Builder 4 .


1 .
Besøg Adobe Flash Builder hjemmeside og downloade den 30- dages gratis prøveversion , eller købe den fulde version af Flash Builder . Følg instruktionerne fra download-linket for at installere softwaren .
2 .
Forskning rich internet applications ( RIA ) . Før du begynder at udvikle sig i Flex , er det vigtigt at forstå formålet og sted for RIA'er . Et godt sted at starte er " Tour de Flex ", som er en samling af over 100 eksempler på Flex-applikationer som Adobe sat sammen og fortsætter med at ekspandere . Der er også en stadigt voksende visning af Flex eksempler på Flex Developer websted .
3 .
Bookmark Flex sprog reference . Sproget reference er en konsekvent henvisning i softwareudvikling . Adobe leverer en af de bedste sprog referencer på Internettet, som indeholder eksempler inden for hver komponent klasse .
4 .
Gør dig bekendt med Flash Builder brugergrænsefladen . Går gennem menusystemet og få en fornemmelse for , hvor varer er placeret . Dette vil gøre arbejdet gennem selvstudier meget lettere og hurtigere , ved at tillade dig at fokusere på at lære sproget begreber snarere end interfacet selv .
5 .
Arbejd dig gennem alle nybegynder tutorials du kan finde , så du kan begynde at forstå syntaksen i sproget og nuancer for at skrive Adobe Flex-applikationer . Igen , et godt sted at starte er Adobes " Tour de Flex " side . Efter du arbejde gennem turen , der er over 25 nybegynder 's tutorials om " Flex Quick Starter . " Ved at se , hvordan erfarne udviklere skrive en enkel og applikationer , kan du se , hvad bedste praksis er i Adobe Flex .
6 .
begynde at skrive simple Flex-applikationer , der har brug for dig . At skrive ansøgninger , som du bruger holder dig motiveret og gør dig mere produktiv .
7 .
Skriv mere komplekse applikationer og lære branchens standard arkitekturer Flex . Som dine applikationer bliver større , design bliver vigtigere . I 2010, er den anbefalede arkitektur en open source løsning kaldet Cairngorm . Cairngorm er en mikro-arkitektur, der dikterer , hvor funktionaliteten er placeret inden for en ansøgning struktur . Cairngorm giver et bibliotek for at gøre udviklingen inden for paradigmet så let som muligt . En lille gruppe i Adobe køre Cairngorm projektet . Et link til projektet er i referencerne .

gode råd og advarsler


 • Hvis du går i stå på noget tidspunkt , mens du lærer Adobe Flex vær ikke bange for at stille spørgsmål på Adobe Flex forum . Fællesskabet er imødekommende og meget hjælpsomme
 • udviklingsmiljø ( IDE ) , som Adobe leverer hedder " Adobe Flash Builder "-. det er den rigtige udviklingsmiljø at bruge . Adobe ændret navnet på Flex IDE fra " Adobe Flex Builder " til " Adobe Flash Builder " i begyndelsen af 2010 .


 • Previous:stillingsbeskrivelse for et Microsoft -program manager Next:hvordan man åbner en postsættet   

  Kommentarer

  Code:
  change