hvordan man laver en pung fra skraldeposer , post -it sedler & kartotekskort

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-01-29

Hjem og kontor produkter såsom skraldeposer , huskesedler og kartotekskort tendens til at hobe sig op og blive store . At gøre brug af overskydende leverancer , kan du eksperimentere med at gøre øko-mode tilbehør . Realiseringen af en pung ud af skraldeposer , huskesedler og kartotekskort er et kreativt bestræber der kræver lidt tålmodighed , men resultatet er mere end det værd

Du skal bruge: .
sort affaldssæk
. 20 gule sedler .
1 kartotekskort .
Saks.
Gaffatape roll .


1 .
Skær en 5 gallon affaldssæk i halv vandret . Dette efterlader i bunden af posen intakt , som en meget kortere pose .
2 .
Riv fire 1- tomme bånd af gaffatape fra rullen .
3 .
Overhold en gul seddel på den øverste kant af posen ved at tape kanterne af den klistrede note til plast affaldssæk materiale .
4 .
Gentag trin 3 med så mange gule sedler , som det tager at dække hele overfladen af plast affaldssæk . Dette giver det et kludetæppe look .
5 .
Overhold en enkelt kartotekskort til forsiden midten af posen med gaffatape . Sørg for at skære mere 1- tomme bånd fra rullen for at fuldføre disse trin .
6 .
Cut mere 1-tomme bånd fra rullen og lag , hvor hele sækken , der omgiver papiret dele , med endnu et lag af tape . Gøre med dette med så mange strimler som du har brug for. En nybegynder vil bruge mere til at rette pletter i hendes første taske .


Previous:Visual Basic 2005 Express Edition tutorial Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change