hvordan man skaber tekstbaserede browser spil

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-01-18

Spilgrafik har helt sikkert forbedret meget siden de dage i kun tekst spil og Pong . Men der er mere til spil end bare prangende grafik . Det er blevet bevist igen og igen af den fortsatte succes af mindre end realistisk ud klassisk og uafhængige spil . Uafhængige spiludviklere i særdeleshed er førende pant til fordel for gameplay over grafik . Tekstbaseret spil , der problemfrit køre i spillerens browser er gode eksempler på spil, som er rettet mod gameplay i modsætning til grafik .

Du skal bruge:
internetforbindelse
. Kendskab til en web- programmeringssprog .

Designe Din tekst Kun Browserspil


1 .
Planlæg dit spil . Selvom dit spil vil være langt mindre kompliceret at kode end et fuldgyldigt 3D-spil , er der stadig lidt planlægning og tænkte , før du rent faktisk begynder kodning . Afgøre, hvilken type spil , du ønsker at gøre , hvad er de vinde betingelser og hvor længe du vil den gennemsnitlige spiller session til sidste . Dette er afgørende , hvis du ikke bygge på en måde for spillere at gemme og genoptage deres fremskridt .
2 .
Kode dit spil . Du kan bruge en række sprog til kodning dit spil , herunder JavaScript og Flash 's Action Script , vælg det sprog , du er mest fortrolig med , og som synes at passe dit projekt bedst . Hvis du ikke er fortrolig med nogen Web programmeringssprog , så anbefales det at du ser ind i mulige tutorials for en af dem , enten på din lokale boghandel eller online .
3 .
Debug din spil . Selv den mindste kodning projekter kan have et betydeligt antal af fejl i dem . De fleste fejl er mindre syntaks fejl, kode, der ikke er i overensstemmelse med reglerne i programmeringssprog , der kan fastgøres med et par tastetryk , så du skal ikke blive modløs , hvis du Koden vil ikke køre og lister en række fejl . Når du føler at du har " smadret "alle de fejl , prøv at køre dit program . Hvis det virker , så har du sandsynligvis fundet de fleste eller alle de bugs .
4 .
Test dig spillet ved at spille det . Vær sikker på at forsøge at gøre tingene på så mange forskellige måder som muligt . Hvis du ser noget, der ikke ud til at virke ret, så er det sandsynligt , at der er en logisk fejl i din kode . Logik fejl er fejl, som , skønt de adlyder syntaksen for sproget , ikke producerer dine ønskede resultat .
5 .
Fix nogen logik fejl i din kode . Når du er færdig med dette , retry dit spil , og se om det fungerer efter hensigten . Hvis det gør , så dit spil er færdig .


Previous:hvordan man laver en pause script i spil maker 5 Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change