lave en flowchart

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-01-10

Flowcharts er visuelle repræsentationer af hvad der sker med objekter eller data under en proces . De består af symboler som firkanter , cirkler , ovaler og retningspile . Flowcharts er almindeligt anvendt inden for teknik , computer programmering og produktion. Nogen , men kan bruge dem til at illustrere komplekse processer . Du kan lave et flowchart i hånden med pen og papir eller med en tekstbehandling eller software specifikt til flowcharts

Du skal bruge: .
Papir
Blyant .
Tekstbehandling software ( ekstraudstyr ) .
Flowchart software ( valgfrit )


1
Titel din rutediagrammet med navnene på projektet og processen , for eksempel , " Finance Management Projekt : . Customer Self-Serveres Phone Proces . "
2 .
Spring ned og tegne en langstrakt cirkel eller oval med ordet "Start " i det .
Tegn en retningspil lige ned og tegne et rektangel . Skrive " kunde ringer kundepleje "inde i rektanglet . Brug rektangler i hele din flowchart for at angive en handling , der skal træffes .
3 .
Tegn en anden retningspil nedad og placere en rombe om fra højre til venstre langs . Skriver inde i diamant form " Alternativ 1 Ja eller nej? " Tegn en linje fra den nederste spidse kant ned med ordet " ja "ved siden af den og en lille retningspil fra højre spidse kant med ordet "nej ".
4 .
Place en anden diamant figur til højre for den første med ordene " Model 2 ja eller nej? " Tegn en anden retning pilen ned fra bunden spidse kant med ordet "ja" og en anden til højre med ordet "nej . "
5 .
Tegn et rektangel under det første diamant retningspil for " Alternativ 1 "og skriv inde i rektanglet , " Tal til kundeservice. " Tegn en anden rektangel under det andet rombe og skrive , " Kunden betaler via telefon . "
6 .
Tegn et rektangel til højre for den anden rombe "nej " pil og skrive " Tilbage til hovedmenuen . "

gode råd og advarsler


 • Lav en flowchart til at illustrere hver aktion i en proces fra start til slut . Illustrerer hver aktion , selvom det virker påtaget eller selvforklarende , vil dokument konsekvens i flowchart. Dette hjælper andre på en forvaltning eller computer programmering team til at undersøge alle aspekter af flowchart . Dette særligt eksempel kan opdeles yderligere ved at medtage en flowchart for at tale med en kundeservice repræsentant og for , hvad kunden skal gøre for at betale med telefonen.
 • Hold dine figurer konsekvent . For eksempel , hvis du bruger en rektangel til at vise en handling eller retning , ikke skifte til et parallelogram at gøre det samme . Små cirkler i toppen og bunden af hver side vil give dig mulighed for at "forbinde " flere sider , hvis det er nødvendigt. Hvis du bruger en lille cirkel for at vise sammenhængen mellem to sider , ikke begynde at bruge aflange cirkler til samme formål .


 • Previous:hvordan man kan udføre Visual Basic Script programmer Next:hvordan man åbner en postsættet   

  Kommentarer

  Code:
  change