netto server komponenter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-01-22

. NET server komponenter kontrollen placeret på en webside , der tillader brugerinteraktion . Knapper , afkrydsningsfelter , tekstbokse og drop-downs er alle server komponenter, der giver en bruger mulighed for at arbejde med dynamiske websider . Disse kontroller er placeret i . NET værktøjskasse for en version af Visual Studio .

Kommandoknap

En knap . NET svarer til den simple knappen udviklerne skabe på en statisk HTML- fil . Siden . NET sprog er dynamisk , en . NET knap komponent gør det muligt for bygherren at køre kode afhængig af brugerens input , før der klikkes på knappen . Udvikleren kan også udløse kode som kører når brugeren klikker på knappen . NET giver udvikleren mulighed for at føje Java script til knap komponent ved hjælp af " AddAttributes " funktionen . Knappen server komponent er en af de mest almindeligt anvendte formular kontrol, da det er nødvendigt for formularafsendelse.

checkkasser

Afkrydsningsfelter giver bygherren til at give læserne mulighed for at vælge flere værdier . For eksempel, hvis den webside beder om læsernes interesser afkrydsningsfelter vises ud for hver interessegruppe værdi . Afkrydsningsfeltet komponent er også nemt at bruge i kode . Værdien er simpelthen " True " , hvis afkrydsningsfeltet er klikket og " Falsk " , hvis det ikke er . Programmøren kan også " auto check " en boks eller lade det stå tomt . Check-box komponenter også er populære for Servicevilkår aftaler, hvorved brugeren har erkendt, at en dokumenter eller kontrakten er læst før du sender formularen .

Tekstbokse

Tekstbokse er almindeligt anvendt . NET server komponenter . Tekstbokse give læseren med input , der derefter bruges til at behandle formularer eller bruger kommandoer . Tekstboksen kan være en enkelt-line kontrol , der kun tillader et bestemt antal tegn på én linje . Tekstboksen kan også være en " område ", hvilket betyder, at tekstboksen kan indeholde flere linjer og stykker i information . Tekstbokse bruges til simple form input , og de bruges til web- skrivning , hvor brugerne indtaster kopi til dynamisk webindhold .


Previous:video dekompression værktøjer Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change