hvordan man kan gøre gratis rædsel bannere

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-02-03

Bannere er et redskab til at præsentere oplysninger på en hjemmeside . De kan præsentere titlen på en webside , en annonce , eller grafik til alt fra nye bøger til film trailere . Realiseringen af et horror banner , måske for en horror film eller en bog , er en enkel proces , der kan gøres ved hjælp af let tilgængelige og gratis online ressourcer . Undgå at komme ind i de praktiske grynet edb-programmering dig selv og tilpasse en gratis banner skabelon til din rædsel tema

mit banner Maker


1 .
Gå til mybannermaker. com og klik på størrelse og form af banner , du ønsker at benytte ( se Referencer 2) .
2 .
Klik på " baggrund " fanen og klik på knappen "Gennemse" under " Upload dit eget billede . " Vælg en horror billede fra din computer , klik på " Åbn " og derefter " Upload ".
3 .
Vælg eventuelle andre funktioner, som du ønsker at have på din rædsel banner , såsom tekst eller grænser , ved at følge indstillingerne under hver af de andre faner , og klik derefter på " Gem "-fanen . Vælg en besparelse indstilling, f. eks som at downloade banneret til din computer eller kopiere banneret URL og indsætte den på en hjemmeside .

Bannersketch


1 .
Surf til bannersketch . com , og vælg et banner størrelse, eller klik på " Tøm skabeloner " knappen og derefter skrive en brugerdefineret størrelse ved hjælp af " Bredde " og " Højde " felter .
2 .
Klik på " Farver /baggrund " fanen og klik på " Brug en brugerdefineret baggrund " -knappen. Tillad det nye vindue for at åbne hedder " Upload en Custom Baggrund " og klik derefter på " Gennemse " for at søge efter filen . Når du har valgt det , klik på " Upload baggrunden . "
3 .
Vælg andre funktioner såsom stel og tekst til din rædsel banner , og klik derefter på fanebladet kaldet " Generate ". Kontroller, at dit banner ser ud, som du ønsker . Indtast dit navn , e-mail adresse , og skriv din erfaring med at bruge Banner Generator , og klik derefter på " Generer og sende mit banner . "


Previous:hvordan man kan klare jtextfield Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change