hvordan man laver en eksperimentel diagram

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-02-08

Flowdiagrammer til at forklare en proces, ved at organisere de oplysninger visuelt og for at bryde op hvert trin eller element i processen i separate symboler på kortet . Du kan bruge et flow chart til at dokumentere et videnskabeligt eksperiment . Hver del af de eksperimentelle flowdiagram skal dokumentere de kritiske faser af forsøget, herunder dit første indlæg , hypotese , hvad du gjorde for at teste din hypotese , resultater, forklaringer af resultater og din konklusion
1 .
Udvikle et sæt af symboler for dit flow chart . For eksempel foreslår NASA Science filer ved hjælp af ovaler til start og stop punkter , sekskantede for observationer , cirkler efter svar , diamanter til spørgsmål eller beslutningspunkter og rektangler for trin .
2 .
Uafgjort din " Start " symbol og beskrive eksperimentet . For eksempel , hvis forsøget er plantevæksten kan du skrive , . " Start : . Virkninger af Lys på Plantevækst "
3
Uafgjort anden pil fra observationer til en kasse notering din forklaringer og /eller en boks , hvori din hypotese om bemærkningerne .
4 .
Tegn en pil fra starten boksen til en anden boks notering dine observationer . Gren pile fra din observation boksen og skrive i din første bemærkninger om eksperimentet .
5 .
Slut pile fra din hypotese boksen til trin, du skal tage for at bevise eller modbevise din hypotese . Fortsætte med at forbinde kasser med pile i dit flow chart til at dække dit fund , forklaringer af dine resultater , og en endelig konklusion .


Previous:hvordan man kan starte programmer med AppleScript Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change