tutorial til visuel basic.net

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-02-18

Microsofts Visual Basic. NET programmeringssprog og integreret udviklingsmiljø ( IDE ) er
designet til at være et effektivt redskab for at sikre ensartet nonprogrammers at udvikle forretningsapplikationer til Windows -operativsystemet . Men selvom Visual Basic. NET ikke er lige så kompleks som sprog som C + + og Java , kan det stadig være en skræmmende ansøgning, når du først begynder at programmere med det
1 .
Klik på " File " og vælg " Nyt projekt . "Du vil blive vist en dialogboks, der spørger , hvilken type projekt, du gerne vil skabe . Standardindstillingerne er imidlertid muligheder er næsten altid , hvad du gerne vil , så bare klik på " OK ", indtil du bliver præsenteret med en blank hvid form . Dette er vinduet til dit nye program , og du vil drage de elementer i Graphical User Interface ( GUI ) på det .
På venstre side af skærmen , vil du se en liste over GUI komponenter . Mange af dem skal se familar , mens andre kan ikke .
to .
Find " Label " komponent i listen GUI componenets og træk det ind dit vindue . Denne komponent bruges til at præsentere brugeren med en simpel smule interaktive tekst . Placer den øverst til venstre i vinduet og se til nederst til højre på skærmen for at "Egenskaber "-boksen . Find ejendommen hedder " Text "og ændre det, så det lyder : " Indtast dit navn her : " .
Teksten på etiketten vil ændre så den passer til ændringer i teksten ejendommen

3 .
Find " TextBox " kontrol og trække det over på dit vindue . Denne kontrol gør det muligt for brugeren at indtaste noget tekst . Sæt det bare til højre for din etiket. Til sidst , vil en lille blå linje pop up tilslutte dit TextBox til etiketten. Dette kaldes en " anker ", og det sikrer , at når brugeren tilpasser din ansøgning , vil de komponenter bo i det rigtige sted i forhold til hinanden .
Gå tilbage til vinduet Egenskaber , mens din nye tekstfeltet er valgt , og finde den " navn " ejendom . Det nuværende navn vil være " TextBox1 , "men det er ikke en nyttig navn . Når du udformer større og mere komplicerede applikationer , i sidste ende vil det være umuligt at fortælle en textbox fra en anden baseret på standard navne , så det er en god ide at komme i vane altid at omdøbe interaktive elementer . Ændre navn til " NameTextBox . "
4 .
Find " Button " kontrol og trække det over på dit vindue . Ændre navnet ejendom på knappen " GoButton "og ændre sin tekst ejendom til " Go ". Endelig skal du dobbeltklikke på knappen . Dette vil tage dig til kildekoden editor, hvor du gør din faktiske programmering . Det vil også skabe en begivenhed funktion , der vil blive kørt hver gang brugeren klikker på knappen .
Skriv følgende kode i editoren :
GoButton. Text=" Hej " + NameTextBox . Tekst
Dette vil ske i tekst, som brugeren indtaster i tekstfeltet og flytte den til knappen, sammen med en hilsen .
Klik på den blå pil på værktøjslinjen til at køre dit program og give det en chance .


Previous:NET Framework 3 krav Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change