RAM-hukommelse definition

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-06-17

RAM , en forkortelse for Random Access Memory , er den midlertidige opbevaring plads inden for en computer , der hjælper det fungere mere effektivt ved at holde data for processoren . RAM vil gemme filer , så længe en computer er tændt , når strømmen er skåret , er den RAM visket ren , så det er klar til næste gang du tænder for computeren . Der findes flere typer af RAM øjeblikket er på markedet , hver med unikke egenskaber

SDRAM

SDRAM ( Synchronous Dynamic Random Access Memory ) er en ældre form af RAM med kapaciteter begrænset til 256 MB og dataoverførselshastighed kun 100 Mbps til 133 Mbps . På grund af sin alder , SDRAM pinde er svære at finde og er ofte kun tilgængelige online eller i specialbutikker computerforretninger .

DDR

DDR RAM ( Double Data Rate ) RAM er et skridt op fra SDRAM , der giver større kapacitet ( 512 MB og 1 GB ) og hurtigere dataoverførsel satser ( 200 , 266 , 333 og 400 Mbps ) . Fra 2010 , er DDR RAM stadig let tilgængelige for kunder, der ønsker at udskifte eller opgradere deres nuværende RAM , selvom DDR ikke længere anvendes i fabrikken bygget maskiner .

DDR2

En mere avanceret version af DDR , DDR2 RAM outmatches original DDR kapacitet og overførselshastighed med lagerkapacitet spænder fra 512 MB til 2 GB og dataoverførselshastighed på 400 til 800 Mbps . DDR2 er stadig standard i færdigpakket computere og bærbare computere , selvom det langsomt er ved at blive udfaset til fordel for DDR3 RAM .

DDR3

DDR3 er den nyeste RAM til rådighed på markedet, og også den mest energi-effektive . Nuværende DDR3 dataoverførselshastigheder række 800 til 1600 Mbps , fordobling satserne for DDR2 , og lagerkapacitet i øjeblikket spænder fra 1 GB til 4 GB . Derudover lagerkapacitet DDR3 sandsynligvis bliver større, da dens teknologien udvikler sig. Og mens DDR3 RAM er endnu ikke standard i færdigpakket computere , mange højere -end forbruger -enheder funktion DDR3 teknologi .

Forenelighed

Når du søger efter RAM til din beregne , hvad slags RAM der skal bruges. Ingen af RAM typer er udskiftelige , så erhverve den rigtige RAM er vigtig, både med hensyn til korrekt montering og korrekt funktionalitet . Se Ressourcer til et link til Crucial. com , som indeholder en liste RAM oplysninger for hver masse-fremstillede computer , der nogensinde har ramt markedet .


Previous:hvordan du udskifter en CMOS-batteriet i en ibm thinkpad 600E Next:hvordan man rent Toshiba notebook skærme 

Kommentarer

Code:
change