hvad er meningen med inputenheder ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-06-24

Inputenheder er enheder, du kan knytte til din computer, gør det muligt at modtage input fra en bruger . De fleste computere leveres som standard med to universelle input -enheder : tastaturet og musen . Andre input -enheder omfatter spilcontrollere , såsom joysticks og spilplader , webcams og mikrofoner , scannere og digitale kameraer . Computere er afhængige af data fra input -enheder , uden input -enheder , kan en computer ikke modtage oplysninger fra brugeren , og kan ikke betjenes

Det Keyboard

Keyboards er en af de to standard input -enheder fundet sluttet til næsten alle computere i verden . Tastaturet præsenterer dig med en række bogstaver og nummererede taster og giver dig mulighed for at give computeren med tekstinput . De fleste tastaturer bruge QWERTY layout , et design , der anvendes på skrivemaskiner , før computerne blev populær . Andre layout eksisterer og omfatter ekstra " hot keys " , som giver dig mulighed for at åbne programmer eller udføre computer funktioner med et tryk på en knap .

Musen

Musen er en standard input -enhed fundet sluttet til næsten alle computere i verden . Musen er en lille , aflang enhed , der typisk har to til tre knapper , der udfører forskellige handlinger , når de er klikket . Nogle mus også et rullehjul , som giver dig mulighed for at rulle gennem virtuelle dokumentsider hurtigt uden at skulle bruge piletasterne på tastaturet . De fleste moderne mus bruger en optisk laser til at oversætte musen til at on-screen computer markør bevægelse.

webcams og mikrofoner

Web cams er digitale kameraer , der kan tilsluttes en computer for at optage video og muliggøre videokonferencer formåen. De fleste webcams kommer med en indbygget mikrofon , selvom mikrofoner kan købes separat . Har en web cam tilsluttet din computer kan du fange visuel indgang på din maskine , selvom de fleste webcams bruges til videokonferencer og videochat . Med en mikrofon tilsluttet computeren , kan du give din computer med lyd input og styre din maskine ved at tale til det .

Scannere

Scannere er input enheder, der bruger lys og optiske sensorer til at digitalisere trykte oplysninger . At have en scanner tilsluttet din computer betyder, at du kan oprette digitale billeder af udskrevne fotografier og dokumenter . Du kan bruge en scanner sammen med en printer til at lave kopier af vigtige papirdokumenter , eller du kan scanne visuel information såsom fotografier til computeren til at oprette sikkerhedskopier digitale kopier af billederne .

Game Controllers

Game -controllere er specialiseret input er indrettet til at blive brugt , når man spiller videospil . Spilcontrollere har normalt 10 til 15 knapper , der udfører forskellige kontekstuelle funktioner i videospil og en analog stick , der styrer karakter bevægelse . Spilcontrollere sjældent bruges til at styre en computer uden for en video spil, fordi følsomheden af den analoge stick gør præcis og sikker styring vanskelig .


Previous:nothing Next:hvordan man bruger en faxmaskine med magiske stik 

Kommentarer

Code:
change