hvordan du udskifter klone laptop SATA-harddiske

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-06-12

Til fysisk installere en Serial Advanced Technology Attachment ( SATA ) -harddisk er enkel . Kopiering og gemme dine programmer og filer kan være vanskeligere og udfordrende . Det er vigtigt at bruge en god kloning -software til at gøre opgaven lettere . Oprettelse af en klon , eller backup af dit system , kan udføres med en eksternt drev grænseflader gennem en høj hastighed USB-port . Kapaciteten af de eksterne drev skal være af samme størrelse eller større end det drev , du vil klone

Du skal bruge:
Ny intern SATA bærbar harddisk .
Ekstern harddisk med USB -interface .
Små crosstip skruetrækker .
Kloning software .
Antistatisk mat ( valgfrit ) .

Kloning , Fjernelse og installation af en SATA harddisk


1 .
Brug god kloning software , klon det drev, du udskifter til en ekstern USB- harddisk . Den eksterne drev skal være en lige store eller større end de eksisterende bærbare drev . Kloning software udfører en sektor for sektor image kopiere og sikkert genopretter gode data fra dårlige drev , herunder anrettede områder .
2 .
for sikkert at fjerne den bærbare drev uden skader på din bærbare computer , er det vigtigt at fjerne alle bærbare magt ved at tage netledningen ud af bærbare computer, og ved at fjerne den bærbare computers batteri .

3 .
Flip laptop på hovedet og fjern skruerne til diskdrev adgang panel . Fjern dækslet . Fjern monteringsskruer til harddisken .
4 .
Tag forsigtigt harddisk fra den bærbare computer . Hvis du har købt dit drev danne bærbare producenten , hardware er nødvendig for at installere drevet normalt til rådighed . Hvis ikke , skal du fjerne hardware fra det gamle harddisk og installere det på den nye harddisk for at sikre en ordentlig pasform .
5 .
må ikke konfigurere den nye SATA harddisk og ikke flytte nogen jumpere . Forsigtigt installere køre forsigtigt ind i din bærbare computer ved hjælp af skruetrækker og skruer for at sikre harddisken . Installer harddisken dækslet . Geninstaller batteriet , og tilslut netledningen .
6 .
Med en bootbar kloning cd i cd- eller dvd -læser , boot eller starte op den bærbare computer. Følg kloning vejledningen for at overføre filer fra klonede eksterne harddisk til den nye interne SATA harddisk .
7 .
Flip den bærbare højre side op . Tilslut den eksterne USB- harddisk , der indeholder dine klonede filer til den bærbare computer .
8 .
Tag kloning CD fra bærbare cd -eller dvd- Reader . Fjern den eksterne USB- harddisk . Genstart den bærbare computer .

gode råd og advarsler


 • Sørg for, at den eksterne USB- drev har en stor nok kapacitet til at overføre eller klone filer fra det originale drev i den bærbare computer .
 • Inden du fjerner eller installerer harddiske , lå den bærbare computer på en antistatisk måtten for at forhindre skader på elektronisk udstyr i den bærbare computer og drev .


 • Previous:hvordan man kan konvertere en intern dvd -drev til et eksternt ide med et USB-kabel Next:nothing   

  Kommentarer

  Code:
  change