hvordan man bruger mikrofoner , der er knyttet til hovedtelefoner på en computer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-06-25

Næsten hver computer lydkort , uanset om det er indbygget i eller anvendes udvortes til din bærbare computer , har mindst to forbindelser : en til højttalere og en for en mikrofon . Hovedtelefoner, der har øre højttalere og et talerør mikrofon er almindeligt anvendt med telefoner , men disse former for headset kan ikke bruges på en computer : Du skal bruge hovedtelefoner , der har separate forbindelser til højttalerne og mikrofonen

Du har brug for . :
Mikrofon


1
Sæt kablet fra headsettet til mikrofonindgangen på højttaleren eller på lydkortet . . Højttalerkablet er normalt grøn og mikrofonen kablet er normalt pink . Hvis du tilslutter headsettet til en højttaler , skal du sørge for, at højttaleren mikrofon kabel er sat i lydkortets mikrofon tilslutning .
2 .
Tjek hovedtelefoner for at se om der er en " På " switch eller en mute -knap . Tryk på knappen eller skifte i overensstemmelse hermed .
3 .
Sørg for, at Windows er indstillet til at bruge mikrofonen , og at der er skruet op . Gå til Kontrolpanel og klik på " Hardware og lyd . " Under " Lyd " klik på " Administrer lydenheder . "Klik på " Optagelse "-fanen . Vælg det lydkortets mikrofon og klik på " Egenskaber ". Under fanebladet "General" , sørg for, at enheden er indstillet til " Aktiveret . " Klik på " Niveauer " fanen og sørg for , at der er skruet op .
henvise: www.mipan.info


Previous:nothing Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change