hvordan man kan konvertere en intern dvd -drev til et eksternt ide med et USB-kabel

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-06-14

Konvertering af en intern DVD -drev til udvortes brug , er et spørgsmål om at montere den i en kompatibel ekstern shell . Processen er meget det samme som at montere et drev internt , er det kun elektronik til tilslutning og adgang drevet placeret i eksterne drev skallen . Når du er færdig , bare plug den nu eksterne drev i en stikkontakt , skal du tilslutte den til en pc eller laptop via en USB- port , og du kan få adgang til alle medier , at den installerede dvd -drev kan læse

Du skal bruge:
Intern 5 .
25 tommer IDE dvd-drev .
Eksterne IDE kompatibel 5 .
25 tommer -drev shell .
Phillips skruetrækker .
Skruer.
Standard USB-kabel .


1 .
Fjern de skruer, der dækker de eksterne drev skallen . Skub skallen dækker åben adgang til 5,25 tommer drev monteringsbeslag indeni . Monteringsbeslaget består af en afsats med sideskinner store nok til at holde drevet , med de elektriske komponenter , der opretter forbindelse til drevet til den bageste .
2 .
Placer 5,25 tommer IDE DVD kørsel mellem bæreskinner og skub derefter køre mod bagsiden af holderen , indtil du kan nå det med strøm og data som er tilsluttet bag på drevet mount .
3 .
Tilslut IDE -datakablet til drevet , som bringer hak i regulatoren fra de ydre omstændigheder montere med rillen i IDE -stikket på DVD-drevet . Kablet skal glide lige ind med lidt kraft. Tilslut 4- pin strømkabel mellem holderen og drevet så godt.
4 .
Fortsæt med at skubbe drevet ind i holderen , indtil det sidder fast på bagsiden af holderen , med de fire monteringshuller i siden af drevet på linje med de fire huller i skinnen af holderen .
5 .
Fastgør dvd-drev til mount ved at skrue den på plads gennem de fire monteringshuller er placeret i siderne af beslaget , to i hver side .
6 .
Sæt dækslet på tanken , at skubbe det på plads i løbet af de monterede drev . Fastgør dække ved hjælp af skruerne fjernet fra skallen , når du åbner .


Previous:hvordan man rent Toshiba notebook skærme Next:hvordan du udskifter klone laptop SATA-harddiske 

Kommentarer

Code:
change