hvordan man kan overføre fra en flytbar disk g til en mobiltelefon

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-06-27

En af fordelene ved en computer med en masse input er funktionaliteten det giver i form af at forbinde sekundære enheder . For eksempel kan USB -flash-drev være tilsluttet en ledig USB- port på computeren . Når dette sker , vil styresystemet automatisk tildele det næste tilgængelige drevbogstav til den. For eksempel kan det være opført i "Denne computer " som " Flytbar disk G. " Data fra dette drev kan så kopieres til din computer , eller til nogen perifer enhed med oplagring, der er tilsluttet computeren , såsom en mobiltelefon .

Du skal bruge:
USB -kabel


1
Tænd computeren
2
Connect . . den ene ende af USB- kablet til din mobiltelefon , og slut derefter den anden ende til en tilgængelig USB- stikket på din computer .
3 .
Klik på " Start " eller Windows -knappen i det nederste venstre hjørne af skærmen , og klik derefter på " Computer " eller "Denne computer ".
4 .
Dobbeltklik på " Flytbar disk G " ikon , og derefter navigere til den mappe eller fil du ønsker at overføre til din mobiltelefon .
5 .
Klik på den fil eller mappe for at markere det, og tryk derefter på " Ctrl " og " C "for at kopiere den .
6 .
Tryk på " Tilbage " pil øverst i vinduet for at vende tilbage til "Computer " eller " Denne computer " hovedskærmbilledet .
7 .

Dobbelt-klik på ikonet for din mobiltelefon eller det drevbogstav , at din computer har tillagt det .
8 .
Naviger til den placering på din mobiltelefon sagsakter system , hvor du gerne vil gemme dine tidligere kopierede fil eller mappe .
9 .
Tryk på " Ctrl " og " V " for at indsætte din kopierede fil eller mappe til din mobiltelefon .

gode råd og advarsler


  • Mange mobiltelefoner har bestemt mappe strukturer til fillagring . Hvis der for eksempel har telefonen defineret mapper for " Music ", " Videoer " og "Billeder " skal du kopiere filer af denne type til deres udpegede placering .


  • Previous:hvordan man kan tilslutte en VoIP- telefon til en router Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change