hvordan man kan tilslutte en VoIP- telefon til en router

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-06-26

Voice over Internet Protocol eller VoIP- telefon tjenesten er designet til at erstatte behovet for fastnet telefon service , levere dine opkald via en bredbåndsforbindelse i stedet for kobber telefon ledninger . Hvis din router ikke har en indbygget i telefonen havn , en mulighed for at oprette din VoIP -netværk er at bruge en VoIP-telefon. Denne type telefon er specielt designet til at forbinde direkte til din router , og kan kobles op i løbet af få minutter

Du skal bruge: .
Ethernet- kabel


1 .
Find Ethernet -porte på bagsiden af din router .
2 .
Sæt den ene ende af et Ethernet -kabel i en åben port på routeren . Tilslut den anden ende af kablet til Ethernet- porten på VoIP-telefon .
3 .
Slut telefonen til en strømkilde .
4 .

Følg vejledningen fra din VoIP- udbyder for at konfigurere VoIP telefonen til vagttjeneste .
5 .
Foretag en test opkald for at sikre, at din VoIP-telefon fungerer korrekt , og kvaliteten af lyden er tilfredsstillende.

gode råd og advarsler


 • konfigurationstrin vil variere afhængigt af producenten af VoIP-telefon og din udbyder af bredbåndstjenester .
 • Hvis opkaldet kvalitet på din VoIP- telefon er ikke acceptabelt , skal du kontakte din VoIP udbyder for at få hjælp med at justere kvaliteten indstillingerne på VoIP- telefon og din router .


 • Previous:hvordan man bruger mikrofoner , der er knyttet til hovedtelefoner på en computer Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change