regler for udskrivning af billeder på papir

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-06-20

Udskrivning af billeder kan være frustrerende, når det ser fint på din computer ikke kommer ud af den måde , du ønsker på papir . Du kan bruge flere tricks til at maksimere kvaliteten , men den væsentligste faktor er billedopløsningen . Hvis du forsøger at udskrive en lav kvalitet billede , er du ikke vil få en særlig god udskrift ligegyldigt hvilke indstillinger du bruger .

billedopløsning

billederne på computere er lavet af små farvede prikker kendt som pixel . Jo flere pixels per inch ( PPI ) billedet har , jo højere kvalitet . Hvis du tager billeder med et digitalt kamera , sikre, at det er på den højeste indstilling , eller i digital fotografering set den højeste opløsning . Den procedure varierer fra kameraet , men vil typisk opført under Image eller Quality muligheder . Kameraer beskriver ofte billedkvalitet i " megapixels . " Ifølge Microsoft er 2 megapixel minimum for udskrivning af et tegnebogsstørrelse foto og 3 megapixels er minimum for en fuld 8x10 .
Hvis du forsøger at udskrive billeder download fra internettet , skal du kontrollere billedets dimensioner , typisk vises i toppen af browservinduer som ( [ antal pixel i bredden ] x [ antal pixels høj ] ) . En Google Billedsøgning gør denne særligt let , at sætte disse dimensioner under hvert billede viser den . Da du ikke kan forbedre kvaliteten af et web billede skal du kigge efter billeder med højere anført dimensioner . Bemærk, at en større fil ikke er en garanti for en højere billedkvalitet, selv om de ofte gør svarer .

Konfiguration Indstillinger

Sørg for, at printeren udskriver ved maksimal kvalitet under "Printere og faxenheder "i computerens kontrolpanel . Selvom print i høj kvalitet tager længere tid , vil resultaterne se bedre ud. Ligesom digital billedkvalitet er givet i enheder af pixels pr tomme , er printeren billedkvalitet , der er anført i dots-per- inch , eller dpi . Ifølge Microsoft , en printer til at udskrive i 600 x 600 dpi vil give de bedste billeder .

papirkvalitet

Kun billeder ser lige så god som det papir , de er trykt på . Mens standard 8,5- af -11-tommers printer papir er fint for tekstdokumenter , er det ikke vil føre til flot billede udskrifter . Køb nogle tungere bestand papir eller fotopapir fra dit lokale kontor levering butik .

vedligeholdelse af printeren

Som printeren bruges , kan blækpatronerne slip , bliver justeret eller på anden måde mister præcision . De fleste printere har funktioner til at justere blækpatroner og kalibrere farver . Selvom du ikke ønsker at gøre dette for ofte , fordi det er spild af blæk , anbefaler Microsoft at bruge disse værktøjer hver 90 dage for at sikre optimal kvalitet .

Ink

Printere er billige for en grund : blækket er dyrt og du bliver nødt til at købe det igen og igen . På grund af dette, er mange forbrugere fristet til at få billig blæk . Mens dette er en forståelig trang , faktum er, at blæk er fremstillet ved samme producent, som printeren har tendens til at arbejde de bedste.


Previous:hvordan man bruger en faxmaskine med magiske stik Next:hvad er den funktion af en PC Card ? 

Kommentarer

Code:
change