hvad er forskellen mellem ethernet & telefonledninger ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-07-28

Ethernet snore og telefonledninger er komponenter , der bruges til at tilslutte enheder til hinanden , og fremsende data eller oplysninger . Telefonledninger anvendes generelt i telefonen branchen , mens Ethernet ledninger anvendes i computerindustrien

Størrelse

telefonledninger er primært smalle i design , og indeholder fire ledninger , der er tilsluttet en RJ -11 stik i hver ende . Ethernet ledninger er brede i design , indeholder otte ledninger , der er tilsluttet en RJ -45 stik i hver ende .

Bruger

Ethernet ledninger bruges til at tilslutte enheder , såsom modemer , adaptere , computere og routere . De er også normalt bruges med ADSL og kabel internet -forbindelser . Telefonledninger bruges til at tilslutte telefoner til væg stik . De bruges også til at oprette forbindelse til en computers modem til at give adgang til internettet.

telefonledninger

telefonledninger kommer i mange forskellige typer, herunder RJ -11 , RJ -12 og RJ -14 . RJ -11 ledninger indeholder to ledninger , og er de primære type af telefonledning , der anvendes til modemer og telefonlinier . RJ -12 ledninger indeholde fire ledninger , og anvendes i visse typer af telefonsystemer . RJ -14 ledninger indeholde fire ledninger , og bruges i flere linjer telefonanlæg

Ethernet Snore

Ethernet snore kommer i to varianter : . straight-through- og crossover . Straight-through kabler bruges til at overføre data fra en computer til en router eller hub . Crossover ledninger bruges til at oprette forbindelse til en computer direkte fra et modem eller en router , så en bruger til at omgå ved hjælp af en hub eller switch .


Previous:hvordan man opsætter bluetooth hovedtelefoner på Mac OS 10,5 leopard Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change