hvordan du tilslutter hovedtelefoner til en computer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-07-10

Hvis du nogensinde har prøvet at læse , mens en anden ure en video på deres computer, som du allerede kender , hvorfor hovedtelefoner er vigtige . Montering dine hovedtelefoner til din computer kan du lytte til lyd -og video-præsentationer uden at forstyrre dem omkring dig . Hovedtelefoner også give den ekstra fordel at filtrere baggrundsstøj , hvilket gør lyden klarere og forhindre forvridning udefra støjkilder . Selv om lydudgange på computere variere fra producent og model , udgangene er let identificerbare .
1 .
Juster lydstyrken til medium på din computer . Du kan finde de volumenkontrol i nederste højre hjørne af skærmen . Klik på højttalerikonet og justere lydstyrken .
2 .
Find lyden -porten på din computer . Dette er typisk placeret på forsiden eller på siden af kabinettet , og er markeret med et lille billede af hovedtelefoner .
3 .
Sæt enden på den hovedtelefonstik i lydudgang . Donkraften typisk har to bjergkæder eller fordybninger . Skub den hele vejen ind i havnen . Du vil høre et klik , når stikket er indsat korrekt i porten .


Previous:hvordan man kan lukke en computer med en mobiltelefon Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change