hvordan man bruger 5,1 surround -højttalere & 5,1 surround hovedtelefoner på en pc

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-07-30

5,1 surround sound systemer har fem forskellige højttalere , der er nedsat omkring beskueren , plus en subwoofer . Selv om 5,1 surround sound hovedtelefoner faktisk ikke har de forskellige talere , de gør kopiere retningen af en stand-alone højttalersystem , så du modtager en lignende lydoplevelse . Når du har det udstyr tilsluttet line-out port på en computer , skal du bare nødt til at justere computerens indstillinger for at sikre dit system er i stand til at producere tilfredsstillende lyd på højttalere eller hovedtelefoner .
1
Sæt 3. 5mm kabel der løber fra 5,1 surround sound-system ( eller hovedtelefoner ) til " . Line-Out " -port på computeren systemet . De 5,1 surround sound computer højtaler setup har et enkelt 3,5 mm kabel , der løber til subwooferen ( resten af højttalerne direkte forbindelse til subwoofer) .
2 .
Tænd højttalerne og hovedtelefonerne eller højttalere . Hvis du bruger hovedtelefoner , er det vigtigt at få lyden er oprettet før placere dem på dit hoved , som du ikke ønsker at være iført telefonerne , hvis lyden er i første omgang for højt .
3 .
Klik på " Start " knappen på skrivebordet , vælg derefter " Control Panel ". Vælg " Lyd " fra listen af muligheder i Kontrolpanel og en lydredigering vindue vises på skærmen .
4 .
Vælg den højttaler setup indstillingen , og klik derefter på " Avanceret " funktion . Klik på " 5,1 Surround Sound ", og klik på " OK ". Computeren er nu klar til at afspille al lyd via den 5,1 surround sound højttaler setup eller surround sound hovedtelefoner .


Previous:Hvordan bruger jeg bluetooth hovedtelefoner med hk TX2000 ? Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change