min gateway computer hovedtelefoner vil ikke arbejde

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-07-13

Næsten alle hovedtelefoner er billig , især i forhold til prisen på en computer . Computer, hovedtelefoner , om de er mærkevarer af forarbejdet af Gateway eller et andet selskab temmelig meget arbejde det samme. På grund af de lave omkostninger af computer hovedtelefoner er det ikke værd at åbne op for lille elektronik for at forsøge at løse dem, men der er flere ting, du kan gøre for at sikre hovedtelefonerne arbejder ret
1 .
Kontroller at dine høretelefoner er sluttet til den korrekte audio out forbindelse på Gateway . Denne regel har en grøn farve omkring forbindelsen . Prøv andre audio -indgange for at sikre, du har den rigtige .
2 .
Kontrollér lydstyrken på computeren . I nederste højre proceslinjen område er et billede af en højttaler . Dobbeltklik på ikonet, og sørg for at lydstyrken er skruet op højt nok , så du kan høre det . Sørg for, at der ikke mute -indstillingen er tændt.
3 .
Skru op for lydstyrken på hovedtelefonerne , hvis der er en styring til det . Hvis alt ser ud til at være korrekt , skal du erstatte hovedtelefoner. Hovedtelefoner koster ikke meget , men egentlig at forsøge at løse indersiden kan være indviklede og ikke værd tid og kræfter .

gode råd og advarsler


  • Prøv at lytte til audio på andre højttalere eller hovedtelefoner for at bekræfte dine hovedtelefoner , der er problemet .


  • Previous:hvilken type video-format bruger du til at sætte videoer på en mobiltelefon ? Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change