Forskellen & ligheder mellem mobiltelefoner og pc’er

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-08-11

Mobiltelefoner og personlige computere ( pc'er ) er begge meget populære anordninger, der anvendes af folk i alle aldre og baggrund . Ud over denne lighed , pc'er og mobiltelefoner er ens på mange andre måder , for eksempel kan både bruges som en form for direkte kommunikation . Der er dog tydelige forskelle mellem de to enheder .

Ligheder

PC'er og mobiltelefoner er både elektronisk baserede enheder , selv om mobiltelefoner kræver et opladet internt batteri , mens skrivebord pc'er forblive tilsluttet en stikkontakt under brug . Svarende til en mobiltelefon , men kan en bærbar blive opladet, og bruges på batteriet. Mange moderne mobiltelefoner har internet muligheder , en af de primære funktioner i en pc . Ligesom det oprindelige formål med en mobiltelefon er mundtlig kommunikation , er det også muligt at få leve samtaler på en pc ved hjælp af programmer som Skype . Begge enheder har også oplyst skærme , som viser digitale informationer . Det er muligt at SMS-beskeder fra både en mobiltelefon og en pc . Smart phones kan bruges som en computer på grund af deres evne til at surfe på nettet og bruge computer software .

Cell Phone Forskelle

Den mest åbenlyse forskel mellem en mobiltelefon og pc er størrelsen . Mobiltelefoner er væsentligt mindre end pc'er , og er i stand til at passe ind i håndfladen af ens hånd . Mobiltelefoner er også designet til mobilitet . Da de har interne batterier , som kan oplades på hver stikkontakt , kan de bruges stort set overalt . De er også beregnet til personlig brug , hvilket betyder at de sjældent bruges af mere end én person . Mobiltelefoner har mindre kommandoen funktioner end en pc 's tastatur og betydeligt mindre lagerplads . Nogle mobiltelefoner kan bruges som en GPS -enhed .

PC Forskelle

Der er to typer personlige computere , desktops og bærbare computere. Laptops aksjer flere ligheder med mobiltelefoner end desktops , fordi bærbare computere er bærbare . Større desktops står stille , for det meste , og kan bruges af flere medlemmer af husstanden . Bærbare og stationære computere har meget mere plads til software og digitale medier end nogen mobiltelefon , og kan oftentimes afspille cd'er og dvd'er . Det er også lettere at knytte hardware som printere , højttalere og eksterne drev til en PC .


Previous:hvordan man bruger en bærbar computer uden en telefonlinje Next:hvad er meningen med inputenheder ?



 

Kommentarer

Code:
change