hjemmelavet parabol antenne til en mobiltelefon

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-08-22

Mobiltelefoner er afhængige af en indbygget antenne til at sende og modtage opkald . Du kan lave en hjemmelavet antenne , som vil sætte skub i signalstyrke , giver telefonen har et trådløst antenne havn . Du skal bruge en parabol, som kan opfanges på en tv- værksted , satellit levering butik eller endda et værft salg . Du skal også bruge et par el-værktøj og andre forsyninger fra en isenkræmmer og en elektronik forsyning butik . Din hjemmelavet parabol antenne vil ikke krænke nogen garantier , vil heller ikke negativ indflydelse på brugen af mobiltelefon på nogen måde .

Du skal bruge:
avis
. Lineal.
Sort sprittusch .
Sort plast .
Solid kerne Nej
 3 elektriske ledninger .
Tænger .
Bærbare boremaskine.
Utility kniv .
Bindende lim .
" N " stikket .
" N " stikket beslag plade .
Loddekolbe .
Lodning.
1/8th-inch tyk kobber plade .
WiFi -kort .
2- tommer PR-TNC til N Male Pigtail .
1- tommer PR-MMCX til N Male Pigtail .
Parabol .
50 fods koaksialkabel .


1 .
Placer et ark af avis på et bord . Skær et 10- tommers længde af elektrisk ledning med bidetang . Strip off en halv centimeter af ydre beklædning fra den elektriske ledning med bidetang . Træk den sorte ledning ud af beklædningen .
2 .
Strip off alle af isoleringen fra den sorte ledning med bidetang . Gør et mærke med den sorte sprittusch hver en tomme . Bøj ledning til en dobbelt diamant form ( en " butterfly " ) ved hjælp af en tang.
3 .
Skær en fem-tommers kvadrat ud af sort plast med kniv . Bor et hul i midten af sort plast med den bærbare boret .
4 .
Skru "N " stikket ind i hullet i midten af " N " stikket beslag plade . Påfør limning lim langs kanten af hullet i det sorte plastic .
5 .
Læg "N " beslag plade på toppen af hullet i sort plast med den hvide spids ende af " N " stikket nedad . Tryk ned på " N " beslag plade , så den hvide spids ende af " N " stikket går ind i hullet . Lad limning lim , der for en dag .
6 .
Træk den hvide ledning ud af beklædning . Strip off alle af isoleringen fra den hvide ledning med wiren strippere .
7 .
Skær to fire-tommer længder af kobbertråd wiren kuttere . Skær to seks- tommer længder af kobbertråd med bidetang .
8 .
Drej den sorte plastic over .
9 .
Lod den ene ende af en af de fire-tommer længder kobbertråd til centrum ben på "N " -stik. Lodde den ene ende af en af de seks-tommer længder kobbertråd til kontakten kredser centrum ben "N " stikket . Lad lodde afkøle i fem minutter .
10 .
Skær kobberplader til samme størrelse som den sorte plastic med kniv . Skær et hul i midten af kobber plade med kniv . Påfør bindende lim på den ene side af kobberplader .
11 .
Placer side af kobberplader , der har bindende lim på bagsiden plastik så de to kobbertråde gå igennem hullet i kobberplade . Lad limning lim , der i tre timer.
12 .
Placer " butterfly " lavet af kobbertråd vandret på sort plastik . Lodde de fire tommer længde af kobbertråd , der kommer fra " N " stikket til toppen midt i " butterfly ".
13 .
Lod de seks-tommers længde af kobber ledning , der kommer fra " N " stikket til bunden midt i " butterfly ". Lad lodde afkøle i fem minutter .
14 .
Skær to fire tommer længder fra kobberplade med kniv . Bøje hver af de to længder af kobberplader til en " U "-form ved hjælp af en tang .
15 .
Placer en længde af kobberplader under hver af siderne i " butterfly . " Anvend bindende lim omkring bunden siderne af to længder af " U "-formede kobberplader . Lad bindende lim , der i tre timer.
16 .
Drej den sorte plastic over .

17 .
Lod den ene ende af en af de andre fire-tommer længde af kobbertråd til centrum pin i " N " stikket . Lod den ene ende af de andre seks-tommer længde kobbertråd til kontakten kredser centrum ben "N " stikket . Lad lodde afkøle i fem minutter .
18 .
Lod den frie ende af de fire-tommer længde af kobbertråd til centrum kontakt indersiden af det lille stik på de to tommer PR-TNC til N Male Pigtail . Lodde den frie ende af de seks-tommers længde af kobbertråd til kontakten kredser centrum kontakt indersiden af det lille stik på de to tommer PR-TNC til N Male Pigtail . Lad lodde afkøle i fem minutter .
19 .
Skru den store stikket på to tommer PR-TNC til N Male Pigtail til den ene ende af koaksialkablet .

20 .
Sæt hjemmelavede parabol du har lavet ude i din baghave i en vindueskarm . Trail koaksialkablet ind i huset .
21 .
Skru store stik på den ene tommer PR-MMCX til N Male Pigtail til den frie ende af coax kablet. Sæt det lille stik på den ene tommer PR-MMCX til N Male Pigtail i telefonens antenne -porten på mobiltelefonen .

gode råd og advarsler


 • Holding udløbet af den en- tommer PR-MMCX til N Male Pigtail , der er forbundet til koaksialkabel mod siden af en mobiltelefon , der ikke har en antenne stik kan øge effektiviteten af den indbyggede antenne .
 • Anbring ikke parabol , hvor den kunne blive ramt ved belysning eller generet af vilde dyr .


 • Previous:hvordan man kan øge internet hastighed af Nokia 6681 usb -modem Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change