hvordan du tilslutter din telefon til en bærbar computer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-08-12

Hvis du ikke synkroniserer din mobiltelefon med din bærbare computer , du ikke får mest muligt ud af dit håndsæt . Når du har knyttet de to , kan du overføre musik , billeder og andre filer og sikre , at alle dine kontakter og meddelelser er bakket op på din computer . Som håndsæt er blevet mere avancerede og taget på mange af de opgaver, som traditionelt er forbundet med en personlig computer , er det blevet vigtigere at være i stand til at synkronisere de resulterende data for lagring

Du skal bruge: .
USB -kabel .


1 .
Kør telefonens software til at indlæse det på din bærbare computer. Indsætte i din bærbare computer en skive, der indeholder software eller åbne den overførsel, der indeholder din nye software og følg instruktionerne for at installere det .
2 .
Vælg dine personlige indstillinger . De fleste programmer kan du tilpasse din software indstillinger . Du kan vælge indstillinger fra hvilket sprog du vil have din software til at køre i , hvordan du vil have din software klient til at se og i hvilket medie /data , du automatisk vil synkronisere , når du tilslutter din telefon til din bærbare computer.
3 .
Tilslut din telefon til din bærbare computer ved hjælp af et USB-kabel .
4 .
Udforsk dine synkronisering suite funktionalitet . Softwarepakker fra forskellige producenter vil variere i den måde , hvorpå de opererer , men de fleste er brugervenlig , så du kan overføre filer og data mellem din telefon og din bærbare computer i meget på samme måde som du ville til forskellige steder på din computers hard kørsel .
5 .
Overførsel af filer og data mellem din telefon og din bærbare computer . Du kan også sikkerhedskopiere de kontakter , billeder og andet indhold du tilføjer til din telefon .
6 .

gode råd og advarsler


 • Hvis du vil synkronisere din telefon med din bærbare computer , skal du indlæse et program , der understøtter det på din maskine . Telefon fabrikanterne normalt giver dette på en disk , når du køber en ny telefon , men de fleste giver dig mulighed for at downloade det nødvendige software gratis fra deres hjemmeside . De fleste fabrikanter tilbyder en online- arkiv over software til ældre telefoner , så du skal være i stand til at finde støtte til din mobiltelefon uanset hvornår den blev lavet . Besøg din telefon producentens hjemmeside for at finde software, der er kompatibel med din model , hvis du ikke har disken der fulgte med din telefon .
 • Synkroniser din telefon med din bærbare computer på daglig basis for at sikre , at dine personlige data gemt i tilfælde af at tabet af din telefon .
 • Du kan også overføre begrænsede data mellem en mobiltelefon og en bærbar computer ved hjælp af infrarød /Bluetooth på at støtte maskiner .
 • Sørg for at du bruger software beregnet til brug med dit håndsæt . Hvis køre software til en anden model , du kan miste nogle eller alle funktionerne i din synkronisering suite .
 • altid downloade software fra hjemmesiden af telefonens producent . Programmer fra andre kilder, kan indeholde virus , der kan skade din bærbare computer .


 • Previous:hvordan du installerer logitech hovedtelefoner Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change