hvordan man bruger en USB-port som en stereohovedtelefonstik

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-08-23

De fleste edb-systemer har flere USB- porte installeret . Disse porte kan du tilslutte næsten alt til computeren . Dette omfatter også stereo -hovedtelefoner. Selv om de fleste computere har en line-out lydforbindelse du måske ønsker at tilslutte flere hovedtelefoner til computeren . Så længe en USB -port er åben , er det muligt at konvertere det til et stereo hovedtelefonstik
1 .
Sæt USB-kablet der løber fra stereo- hovedtelefoner. Disse er normalt findes i computeren del af de fleste store elektroniske butikker . Nogle er også vil komme med en indbygget mikrofon .
2 .
Indsæt driver installations-cd'en i computeren . Selv stereo hovedtelefoner, der opretter forbindelse til line- out port ikke kræver en driver , USB dataforbindelse gør . Dette skyldes, at USB -porte håndtere en bred vifte af dataoverførsler , og computeren skal vide , hvad slags data til at sende til USB -porten .
3 .
Accepter licensaftalen givet på siden , og klik derefter på " Næste " om montering navn og placering for føreren . Vælg " Install " og føreren installerer på computeren .
4 .
Sæt USB stereo-hovedtelefoner. Du kan nu høre computerens lyd i stereo via USB -porten .


Previous:hvordan man bruger en Dell Latitude 600 med en mobiltelefon som modem Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change