hvordan man kan bruge en ekstern USB-tastatur med en bærbar computer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-31

Det burde ikke komme som en overraskelse for nogen, at laptop tastaturer ofte nedprioriteret til at rumme størrelsen af computere , de er lavet til . Den største ændring som regel lavet er udelukkelsen af " numeriske tastatur "i højre side af tastaturet i alle andre end de største laptops . Selvom det ikke er et stort tab i sig selv , vil ofte brugerne ønsker eller har brug for større tastatur-dette er især tilfældet for spillere-for at opnå mere behageligt at skrive eller at gøre brug af det numeriske tastatur . USB -tastaturer tilbyder en bøde kompromis , være let at aktivere og deaktivere efter behov . Men de er ikke uden deres eget sæt af problemer

Du skal bruge: .
laptop med USB-understøttelse
. Kompatibelt USB- tastatur .


1 .
Sæt din USB-tastatur i en ledig USB -port på din bærbare computer , og tænd derefter din bærbare computer .
2 .

Tillad dit operativsystem for at starte normalt . USB- tastatur skal blive opdaget og de drivere , der gør det muligt at blive brugt indlæses automatisk .
3 .
Hvis driverne ikke er automatisk indlæst , bliver du nødt til at installere dem manuelt . Hvis din USB- tastatur kom med en driver-cd , sætte den nu og følg instruktionerne på skærmen , når bedt om at installere driverne til dit tastatur . Hvis dit tastatur ikke blev leveret med en driver -cd , kan du stadig være i stand til at hente dem fra tastaturet producentens websted .

gode råd og advarsler


 • Hvis din bærbare computer er pre -1999 i gør , er det muligt , at den ikke vil omfatte støtte til USB-tastaturer , eller at tastaturet vil arbejde sporadisk .
 • Ikke alle tastaturer er kompatible med alle bærbare computere , selvom de fleste er . Kontakt din bruger dokumentation, eller kontakt din producentens websted eller hjælpe linje, hvis du har spørgsmål om tastaturet kompatibilitet .


 • Previous:tast for at indtaste BIOS til en Toshiba R10 satellit Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change