hvordan man kan fastsætte telefonstik på en bærbar

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-08-20

Telefonstikket på en bærbar computer giver enheden en evne til at forbinde til en dial-up internetforbindelse. Hvis der er noget galt med kabelforbindelse eller telefonstik, er internettet tjenesten ikke kommer til at nå computeren . Hvis du oplever en internetforbindelse problem med en dial-up service , er det vigtigt at løse problemet . Med de rette værktøjer og know -how , kan du få din computer opdateret til internettet på ingen tid

Du skal bruge:
Telefonledningskabel
. Trykluft.


1 .
Kontroller kabelforbindelsen løbe ind i computeren . Hvis kablet ikke er sat helt, så signalet kommer ikke til at nå computeren . Udskift kablet , der ikke har plastik klip på spidsen af stikket . Uden klippet , kan kablet ikke holde forbindelsen til den bærbare computer .
2 .
Spray et skud eller to af komprimeret luft ind i telefonstik port. Dette fjerner støv , snavs og hår fra det indre af tilslutningsport , hvilket sikrer en klar forbindelse mellem kabel og den bærbare computer .
3 .
Slut den bærbare computer til en anden Internet kilde ( såsom en trådløs eller DSL- internetforbindelse ) , og derefter navigere til dial-up modem 's produktionssted . Hvis den opkaldsforbindelse kom indbygget i den bærbare computer , så er dette den bærbare 's produktionsstedet ( såsom " Dell " eller " HP " ) .
4 .
Vælg " Support " derefter " Downloads " og vælge det operativsystem og bærbare , du bruger . Klik på " Download " ved siden af føreren , og lad det være downloade til din computer . Dobbeltklik på den downloadede fil for at starte installationsguiden . Følg korte sæt vejledningen for at installere driveren . Hvis den gamle driver er blevet beskadiget eller fjernet det forhindrer den bærbare computer fra forbindelse til internettet via dial- up forbindelse .


Previous:hvordan man kan faxe uden et kabel -modem telefon Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change