hvordan man kan gøre telefonopkald på din pc

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-08-27

Hvis du ønsker at sænke din mobiltelefon regning , eller hvis du tænker på at slippe af med din fastnettelefon , ved hjælp af din pc kunne være en løsning . Telefon opkald fra din pc er generelt billigere end at bruge en mobiltelefon eller hjemme telefon luftfartsselskab . Du kan ringe til fastnet , mobiltelefoner eller andre pc'er. Faktisk , du og den person, du ringer bruger den samme software program til at foretage opkald , hvis , vil indkaldelsen være fri

Du skal bruge: .
Lille skruetrækker sæt
. Computer sag .
Bundkort .
Hukommelse .
Harddisk .
DVD -brænder .
Tastatur .
Mus .
Monitor .


1 .
forbindelse til internettet ved hjælp af en højhastighedsforbindelse .
2 .
Hent Internet telefon software og installere det på din computer . Nogle populære valg er Skype , Yahoo Voice og Vonage . Skype er sandsynligvis det mest populære lige nu . Det kommer pre-installeret på de fleste pc'er . Nogle nyheder stationer , og endda Oprah Winfrey , skal du bruge Skype til deres tv interviews .
3 .
Åbn telefonen program og følg eventuelle anvisninger. Du bliver nødt til at vælge et brugernavn og oprette en konto . Dette kan kræve et kreditkort til at sætte penge på din konto , så har en handy .
4 .
Tilslut dit headset . Det er ikke nødvendigt , hvis din højttaler har en mikrofon og højttalere , men lyden bliver bedre i begge ender , hvis du bruger et headset .
5 .
Tast det personens nummer hvem du ønsker at tale til .


Previous:hvordan man bruger et hukommelseskort til en mobiltelefon på en bærbar Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change