hvordan man kan interface en desktop telefon til en mobiltelefon

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-08-19

Mobiltelefoner fungerer som en MMS- hub spille musik , optagelse og afspilning af videoer , og skyde og vise billeder . Denne multimedie er tilgængelig via forskellige forretninger og metoder , herunder samspil med en stationær pc . PC ejere skabe deres egen personlige fotos og videoer og hente musik fra internettet . Overførsel dette medie til en mobiltelefon kræver ekstra udstyr og software , ikke standard for en mobiltelefon eller desktop PC . Heldigvis er disse tilbehør er let tilgængelige og ligetil i at lære at sætte op.
1 .
Køb en USB- kabel, der indeholder mobiltelefon driver og synkronisering software på en cd . Sørg for, at softwaren er kompatibel med mobiltelefon og skrivebordet operativsystem , og også matche mærke og modelnummer . Udgifterne til kabel og software er omkring 40 dollar . Gå direkte til fabrikantens hjemmeside for at finde kabler sælges som tilbehør til mobiltelefonen . Også besøge en lokal elektronik forhandler eller en online markedsplads site , såsom Amazon eller Ebay , for at finde mobiltelefon kabler og software udviklet af tredjeparts selskaber .
2 .
Indsæt software-cd'en i den stationære computer , inden du sætter USB-kablet . Følg intuitive installationsvejledningen på skærmen . Guiden vil installere både føreren og synkronisering software .
3 .
Slut USB- kablet til mobiltelefon og til den stationære computer USB- port når du bliver bedt af softwaren installationsguiden . Fortsæt med at følge instruktionerne og være klar til at frakoble og tilslutte kablet , og genstart mobiltelefon og desktop pc , hvis du bliver bedt om .
4 .
Klik på synkronisering programmets ikon efter installationen er færdig . Du bør se en animeret ikon tæt på systemets tid uret på den stationære pc og opladningsindikatoren på mobilen skulle viser aktivitet . Følg synkronisering programmer Hjælp og selvstudie instruktioner til at overføre musik , fotos og videoer .

gode råd og advarsler


 • Hvis softwaren cd'en kun omfatter chauffører, men ingen synkronisering program , derefter besøge mobiltelefon producentens websted eller en tredjeparts udvikler til at finde kompatible downloads .
 • Hvis den medfølgende driver og synkronisering software CD er forældet , kan din mobiltelefon grænseflade med din pc ikke forekomme . Besøg mobiltelefon eller kabel producentens websted efter opdateret software .


 • Previous:hvordan man bruger en computer som en fastnet telefon Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change