hvordan man kan tilslutte en telefon til et modem

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-08-04

Dial-up modems bruges til at oprette forbindelse til et computernetværk . I en proces kaldet graduering , oversætte modemer et data signal fra computeren ind i en serie af lyde. Lydene overføres via en telefonlinje til en fjern computer og derefter er oversat tilbage ( i en proces, der kaldes demodulation ) til data -signaler . Add-on modemer har typisk to havne , der ligner telefonstik . Hvis modemet der deler en telefonlinje med en ledning telefon , er det vigtigt at sætte telefonlinje til det korrekte stik , ellers vil modemet opretter forbindelse til netværket på langt lavere hastigheder , hvis det forbinder overhovedet .

Du skal bruge:
Computer med installeret modem
. Aktivt telefonstik .
Trådede telefon .
To telefonkabler .


1 .
Sæt den ene ende af første telefonkabel ind i væggen . Sæt den anden ende af kablet i " Line " porten på modemmet .
2 .
Sæt den ene ende af det andet telefonkabel i indgangsstikket på telefonen. Sæt den anden ende af dette kabel i " Phone " porten på modemmet . Bemærk venligst: " Phone " port kan have et billede af en telefon på det i stedet for ordet " Phone . "
3
Løft telefonrøret . du skal høre en klartone Hvis du ikke gør det, skal du kontrollere kabelforbindelserne for at sikre, at tilslutningerne er lun
. .


Previous:Hvordan overfører jeg en mobiltelefon kontaktliste til en mac ? Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change